Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ideálny šesťčlenný tím zložený z bývalých či terajších spoluhráčov podľa Martina Dúbravku: Vybral si dvoch krajanov!

NEWCASTLE - Martin Dúbravka zložil svoj ideálny 6-členný tím z terajších a bývalých spoluhráčov. Zaradil tam dvojicu svojich krajanov
Zdroj: 34899
Zdieľajte:

Slovenský reprezentant Martin Dúbravka patrí k najlepším brankárom anglickej Premier League.

Dúbravka jednou z najlepších posíl Newcastle

Bývalý reprezentačný gólman Albionu Paul Robinson. „Je jednou z najlepších posíl, aké Newcastle v ostatných rokoch priviedol. V Premier League máme extratriedu na brankárskom poste. Tesne za Alissonom, Edersonom či De Geom je Dúbravka,“ povedal pre Chronicle Live.

Hovorí sa o tom, že Newcastle United by mal prebrať nový investor napojený na saudskoarabskú kráľovskú rodinu. Predaj klubu spájajú viaceré kontroverzie a stále nie je sfinalizovaný. Po jeho dokončení by sa "straky" stali najbohatším klubom v Anglicku a možno aj v celej Európe.

Dúbravka by privítal príchod Neymara či Mbappého

„Stále nevieme, či sa to stane alebo nie. Netušíme, aké majú nové majitelia s klubom ciele. Musíme si počkať na to, ako celá situácia dopadne. Všetci sme si však vedomí, že k nám môžu priviesť hráčov, o ktorých sa špekuluje v novinách – Neymar či Kylian Mbappé. To by bolo famózne,“ hovoril Dúbravka pre oficiálnu klubovú televíziu Newcastle.

Prečítajte si aj

Počul som už o Mbappém, Baleovi či Mertensovi. Dúbravka sa v Newcastli pýtal na nového investora

Ideálny 6-členný tím zo spoluhráčov

Dostal zaujímavú otázku, ako by zložil ideálny šesťčlenný tím s bývalých alebo terajších spoluhráčov. Dúbravka do neho zaradil aj dvojicu reprezentačných kolegov.

„Pôjdem do bránky, lebo by som si s nimi rád zahral v takomto zložení. Vybral by som si Fabiana Schära, s ktorým si v Newcastli rozumieme. Vedľa neho by som postavil Milana Škriniara. Hrávame spolu v reprezentácii. Vidím jeho progres. Momentálne patrí k najlepším," uviedol Dúbravka na obsadenie brankárskeho postu a obrany.

Do stredu poľa by dal Mareka Hamšíka a Jonja Shelveyho.

„Marek je kapitán Slovenska a skvelý líder. Shelvey má na ihrisku obrovský vplyv. Veľmi rýchlo premýšľa a jeho prihrávky sú precízne."

Na hrot útoku by si Dúbravka vybral "tank" Salomona Rondóna.

„Hrali sme spolu iba pol roka, ale za ten čas nám priniesol veľa dôležitých bodov. Je to veľký a silný chlapík."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: NUFC TV

Diskusia

Podobné články