Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Počul som už o Mbappém, Baleovi či Mertensovi. Dúbravka sa v Newcastli pýtal na nového investora

NEWCASTLE - Newcastle má prejsť do rúk bohatého investora napojeného na saudskoarabskú kráľovskú rodinu. Hovorí sa o veľkých nákupoch nových posíl. Dúbravka sa vypytoval v klube, ako to vyzerá
Zdroj: 34899
Zdieľajte:

Horúca téma posledných týždňov vo futbalovom svete je predaj Newcastle United. Mike Ashley by mal podľa všetkého predať klub investorovi z Blízkeho východu napojeného na saudskoarabskú kráľovskú rodinu.

Dúbravka sa v Newcastli pýtal na nového investora

„Schyľuje sa k tomu, ale žiadne bližšie informácie nemám. Pýtal som sa v tréningovom centre, ako to vyzerá, ale ani tréneri nepoznajú detaily,” uviedol slovenský brankár Newcastlu Martin Dúbravka pre šport.sk.

V kuloároch sa hovorí o obrovských investíciách do nákupu nových posíl čo sa týka hráčskeho kádra aj realizačného tímu. Spomína sa napríklad príchod trénera Mauricia Pochettina, ktorý je po odchode z Tottenhamu bez práce.

Prečítajte si aj

NA STOPE: Nedočkavý Dúbravka, Salah vymenil kopačky a loptu

„Uvidíme, aké budú mať noví majitelia ambície. Pravdepodobne, vzhľadom na svoj potenciál, budú chcieť investovať, aby Newcastle mohol atakovať popredné priečky. Uvidíme tiež, ako sa to prejaví na zložení kádra. Majitelia môžu mať iné predstavy než fanúšikovia...," hovorí Dúbravka.

Mbappé, Bale či Mertens?

Podľa správ zo zahraničia nový investor plánuje rozsiahle zmeny v tíme, no suverénnej jednotky "strák" a jedného z najlepších brankárov Premier League by sa dotknúť nemali. Všetko nasvedčuje tomu, že po príchode nového investora Dúbravka zostane v klube a môže sa tešiť na nových hviezdnych spoluhráčov.

„Ja som už počul o Kylianovi Mbappem, Driesovi Mertensovi či Garethovi Balovi. Som zvedavý, ako budú noví majitelia uvažovať. Fanúšikovia nesmú zabúdať, že existuje finančná fair-play, ktorú musí klub dodržať. Nemôžeme si myslieť, že noví majitelia minú naraz pol miliardy libier,” krotí predčasné nadšenie slovenský reprezentant.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články