Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

6 miliónov eur za Hancka? Bolo by to šialené, tvrdí bývalý reprezentant. Jeho hodnota je takáto!

PRAHA - Vyplatiť 6 miliónov eur za Hancka Fiorentine by bolo podľa bývalého reprezentanta šialené. Toto je dôvod!
Zdroj: 34448
Zdieľajte:

Dávid Hancko. Meno, ktoré sa v posledných týždňoch zmieňuje čoraz intenzívnejšie. Dôvod? Fantastické výkony.

Hancko hrá na stopérovi oveľa lepšie ako na kraji

Sparta vyhrala päť zápasov v rade, pričom v posledných štyroch neinkasovala ani gól. Hancko má na tom leví podiel. Odkedy sa posunul z kraja obrany na pozíciu stopéra, hrá životný futbal.

„Sparta ho brala ako krajného beka, ale na stopérovi hrá oveľa lepšie. Myslím si, že je to hráč, ktorý by sa Sparte mohol do budúcnosti vyplatiť. Je to ľavonohý futbalista, ktorý hral veľmi dobre v posledných zápasoch. Snaží sa podporovať útok a aj zakončovať. Zatiaľ mu to tam nepadlo, ale v krátkom čase sa možno dočká aj gólu,” chválil výkony slovenského reprezentanta bývalý český reprezentant Martin Jiránek v rozhovore pre isport.cz.

Prečítajte si aj

Toto je na kriminál! Ak toto nie je červená, tak potom môžeme ísť do ri.i, penia v Česku po brutalite na Hancka

6 miliónov eur za Hancka? Bolo by to šialené

S rastúcou formou Hancka pribúda počet vrások na tvárach predstaviteľov Sparty. Slovák prišiel na ročné hosťovanie z talianskej Fiorentiny, ktoré sa blíži ku koncu. Ak ho chce Sparta získať na trvalý prestup, musela by zaplatiť do Talianska viac ako 6 miliónov eur. To sa Jiránkovi zdá šialené.

Bolo by to šialené, ak by ho Sparta kúpila za také peniaze. Je to perspektívny mladý hráč, ale je to len obranca a nie stredopoliar či útočník. Ak môžem povedať, jeho hodnota je takých 30 až 40 miliónov korún (cca. 1,5 mil. eur). Bola kríza a ceny všetkých hráčov padli,” zdôvodňuje Jiránek.

V hre o Hancka je však aj ďalší záujemca. Podľa talianskych médií sa o služby slovenského obrancu hlási portugalská Vitoria Guimaraes. Portugalci ponúkajú za Hancka 8 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články