Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenský Maldini uchvátil Česko! Sparta na jeho udržanie nebude mať, do hry vstupuje vážny záujemca

PRAHA - Zbalil sexi českú tenistku a hrá v životnej forme. Slovenský reprezentant prežíva výborné obdobie. Čas v Prahe sa mu však kráti, no do hry vstupuje vážny záujemca
Zdroj: 34448
Zdieľajte:

Dávid Hancko zažíva výborné životné obdobie. V súkromí aj profesionálnom živote. V Prahe spoznal svoju priateľku - českú tenistku Kristýnu Plíškovú. V Sparte zažíva najlepšie obdobie svojej kariéry. Získal si miesto v základnej zostave a od reštartu českej ligy bol už dvakrát v jedenástke kola.

Sparta si jeho výkony nevie vynachváliť. Konečne sa zdá, že zaplátala dieru v obrane. No všetko nasvedčuje tomu, že cesty pražského klubu so slovenským reprezentantom sa čoskoro rozdelia. Aj keď ani jeden z nich to nechce. Sparta konečne našla stabilitu na pozícii stopéra, ktorú potrebovala. Hancko má v Prahe svoju lásku a cíti aj pohodu v klube.

V Sparte ho chcú, no peniaze sú peniaze

Všemocné peniaze však vstupujú do hry. Hosťovanie z talianskej Fiorentiny čoskoro vyprší a opcia na trvalý prestup je údajne stanovená na 5 miliónov eur. Čiastku, ktorú v súčasnej ťažkej situácii Sparta nebude môcť dať.

„Bol by som samozrejme veľmi rád, keby zostal. Každý vidí, akú kvalitu má a ako tu vyrástol. Dá sa povedať, že sa stal vodcom obrany. Lenže nie je to otázka na mňa. Dávidovu budúcnosť musí vyriešiť Sparta," uvedomuje si tréner Václav Kotal.

„Neviem, aké sú finančné možnosti. Som za, ale dokážem akceptovať stanovisko klubu. Tak to je. Futbal je hra o peniazoch a uvidíme, aké bude riešenie Sparty," dodal pre sport.cz.

Prečítajte si aj

Svadba na obzore? FOTO nášho reprezentanta s českou tenisovou sexicou rozvírila diskusie

UEFA svojho času zaradila Dávida Hancka medzi TOP 50 mladých talentov sveta a dala mu zaujímavú prezývku "slovenský Maldini".

Do hry vstupuje ďalší záujemca

Situáciu okolo Hancka pozorne sledujú aj v Taliansku, no nielen tam...

„Odkúpenie zo strany Sparty sa nepredpokladá. Najpravdepodobnejším scenárom je návrat do Florencie až do ďalšieho vyriešenia budúcnosti hráča," prognózuje portál fiorentinanews.com. Je zrejmé, že Taliani nerátajú s tým, že Sparta dokáže vyplatiť čiastku za trvalý prestup.

No do hry vstupuje ďalší záujemca. Podľa talianskych médií sa o služby slovenského obrancu hlási portugalská Vitoria Guimaraes. Portugalci ponúkajú za Hancka 8 miliónov eur.

Ako napokon dopadne boj o "slovenského Maldiniho"?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: fiorentinanews.com, sport.cz

Diskusia

Podobné články