Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Toto je na kriminál! Ak toto nie je červená, tak potom môžeme ísť do ri.i, penia v Česku po brutalite na Hancka

PRAHA - Po brutálnom zákroku na Dávida Hancka v Česku penia. Mohol mu roztrhať úplne všetko! Toto je na kriminál
Zdroj: 34448
Zdieľajte:

Dávid Hancko sa dvakrát po sebe dostal do najlepšej jedenástky kola českej futbalovej ligy. Po reštarte sa darí jemu osobne, aj jeho Sparte, ktorá zo štyroch zápasov nazbierala 12 bodov. Slovenský reprezentant pomohol Sparte k sobotňajšiemu víťazstvu 1:0 v malom pražskom derby na pôde Bohemiansu.

Stretnutie však pre neho mohlo mať katastrofálne následky. V 17. minúte bol obeťou brutálneho zákroku krídelníka Jhona Mosquera. V Česku sa strhla búrka nevôle a rozhodcovia spomínaného stretnutia sa dostali po veľkú paľbu kritiky.

Toto je na kriminál

„Ak toto nie je červená karta, tak sa všetci zbaľte a choďte niekam… Toto je zákrok na obidva členky, nohami napred a ešte k tomu je od toho asistent rozhodcu vzdialený iba meter,“ rozčuľoval sa bývalý český hráč Petr Švancara v štúdiu O2 TV Sport.

„Ak nebudeme za tieto veci dávať rovno červenú a stopku na štyri zápasy – hovorím to na rovinu a je mi jedno, čo si o mne bude ten rozhodca myslieť – tak potom môžeme ísť do r… Toto je na kriminál. Takéto zákroky sa musia trestať razantne, veď lopta je už dávno preč. Úplne ma to rozčúlilo," dodal rozhorčený Švancara.

Pozrite si aj

VIDEO Reprezentant Hancko sa dočkal aj na ihrisku: Premiérovým gólom odštartoval kanonádu Sparty

Mohlo to mať katastrofálne následky

Rovnaký názor mal aj niekdajší hráč Sparty Václav Kadlec, ktorý v 27 rokoch musel predčasne ukončiť kariéru práve pre zranenia. Takže veľmi dobre vie, o čom je reč.

„Viem, čo sa mohlo stať. Keď to hráč dostane na stojnú nohu, môžu sa mu roztrhať úplne všetko. Mne sa to stalo pri zákroku, ktorý ani zďaleka nebola taký nebezpečný ako tento. Nechápem, prečo máme VAR a neskúmame takýto zákrok," krútil hlavou.

Mosquera "skosil" Hancka pri postrannej čiare absolútne bez rešpektu. Za svoj zákrok dostal len žltú kartu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: O2 TV Sport

Diskusia

Podobné články