Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 kandidátov Stevena Gerrarda na Hráča roka v anglickej Premier League: A toto je jeho najväčší favorit!

LONDÝN - Steven Gerrard vymenoval 5 hráčov, ktorí majú podľa neho šancu získať ocenenie pre Hráča roka v anglickej Premier League. A uviedol aj svojho najväčšieho favorita
Zdroj: 34568
Zdieľajte:

Steven Gerrard, súčasný tréner škótskeho Glasgow Rangers, uviedol pre The Athletic päticu hráčov, ktorí si podľa neho najviac zaslúžia ocenenie pre Hráča roka v anglickej Premier League.

5 kandidátov na Hráča roka v Anglicku podľa Gerrarda

Vybral štvoricu hráčov FC Liverpool, klubu, ktorého je legendou - Jordan Henderson, Virgil Van Dijk, Trent Alexander-Arnold a Sadio Mané. Doplnil ich Kevin De Bruyne z Manchester City.

Bývalá hviezda The Reds veľmi pozorne sleduje dominanciu družiny Jurgena Kloppa v aktuálnej sezóne anglickej ligy. Liverpool vyhral 27 z 29 zápasov sezóny. Stačí mu získať už len 6 bodov v posledných 9 zápasov dohrávanej časti sezóny po pandémii koronavírusu.

Prečítajte si aj

Prestupové leto Chelsea: Kto odíde a ktorí hráči sú nedotknuteľní?

Henderson najväčší favorit

„Ak to dostane, nemyslím, že by sa ktokoľvek mohol hádať," favorizuje Gerrard najviac Hendersona. „Zaslúžil by si to ako ktokoľvek iný, kto si pre to ide."

„Snažím sa byť nezaujatý pokiaľ sa bavíme o takýchto veciach. Kevin De Bruyne bol úžasný v tejto sezóne. To isté platí o Virgilovi Van Dijkovi, Trentovi Alexandrovi-Arnoldovi a Sadiovi Maném. Hociktorý z nich si to zaslúži. Či by som rád videl Jordana vyhrať? Áno," netají Gerrard svoju favorizáciu.

„V týchto časoch a veku, čím prechádzame a čoho sme svedkami, je to niekto, kto je oddaný hre a je skutočným vzorom na ihrisku aj mimo neho. Je to o spôsobe jeho práce, kvalite ktorú konzistentne preukazuje a jeho líderských schopnostiach," dodáva Gerrard na adresu Hendersona.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články