Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

7 najlepších trénerov bez práce. Kto siahne po týchto hviezdach?

BRATISLAVA - Na zozname trénerov, ktorí sú aktuálne bez práce, nájdeme aj skutočne exkluzívne mená. Koho z nich by ste privítali najradšej späť na scéne?
Zdroj: 26894
Zdieľajte:

Na zozname trénerov, ktorí sú aktuálne bez práce, nájdeme aj niekoľko skutočne exkluzívnych mien koučov, ktorí dosiahli skvelé úspechy. Toto je osmička najlepších trénerov bez práce.

Mauricio Pochettino

Vlani priviedol Tottenham do finále Ligy majstrov. O niekoľko mesiacov na to balil kufre. V novembri 2019 na lavičke "kohútov" skončil, nahradil ho José Mourinho. Odvtedy je Pochettino bez práce. Hovorí sa o tom, že nový bohatý investor Newcastle by ho rád videl na lavičke "strák". Povedie Dúbravku?

Unai Emery

Trikrát v rade dokázal FC Sevillu priviesť k zisku titulu v Európskej lige. Naposledy viedol Arsenal, na lavičke ktorého strávil rok a pol. "Kanonierov" tiež doviedol do finále Európskej ligy, v ktorom ale jeho tím nestačil v londýnskom derby na Chelsea.

Max Allegri

Päť rokov v Juventuse možno hodnotiť ako excelentných. Päťkrát vyhral Serie A a dovedna nazbieral so "Starou dámou" jedenásť trofejí. Dvakrát priviedol Juventus do finále Ligy majstrov, trofej mu však vyfúkli španielski giganti Real Madrid a FC Barcelona.

Arséne Wenger

Ikona Arsenalu Londýn. Na lavičke "kanonierov" stál dlhých 22 rokov. Bez práce je francúzsky odborník od leta 2018.

Prečítajte si aj

Zdvihol si tú šti*nku? Aliadiere opísal dve príhody, kedy zažil vždy pokojného Wengera totálne vytočeného

Ernesto Valverde

O tom, aké náročné je byť trénerom FC Barcelona sa presvedčil na vlastnej koži tento stratég. Kataláncov priviedol k dvom titulom za dva roky, ani to však nestačilo. Fanúšikovia aj vedenie klubu sú nároční a Valverdemu bol vyčítaný herný prejav tímu.

Manuel Pellegrini

Chilský tréner sa preslávil vo veľkokluboch ako Real Madrid či Manchester City. 66-ročný tréner stál naposledy na lavičke West Ham United. Odvolaný bol v záverečných dňoch uplynulého roku. Pellegrini dokázal veľa aj pri nie práve "prémiových" kluboch. Do Ligy majstrov dotiahol napríklad Villarreal či Malagu. Na lavičke Citizens hneď v prvej sezóne získal titul v Premier League.

Luciano Spalletti

Bol to práve on, kto dal v Interi Miláno šancu slovenskému obrancovi Milanovi Škriniarovi a ten ju pevne chytil za pačesy. Okrem toho pôsobil aj v AS Ríme či ruskom Zenite Petrohrad.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články