Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zázračné dieťa Liverpoolu lákal Real, ponúkli mu stretnutie s Ramosom: Nie, ďakujem, nemám ho rád!

LIVERPOOL - Čo by mnohí dali za šancu osobne sa stretnúť so Sergiom Ramosom? Vychádzajúca hviezda Liverpoolu takúto ponuku priamo v Madride dostala, no takto ju zmietla zo stola
Zdroj: 35327
Zdieľajte:

Harvey Elliott je považovaný za "zázračné dieťa" FC Liverpool. Vlani v lete sa ho pokúsil podpísať Real Madrid. Elliott, ktorý prešiel akadémiou Fulhamu, bol na konci uplynulej sezóny v Madride. Prešiel si štadión Santiaga Bernabeua a predstavitelia "bieleho baletu" verili v podpis s ním.

Stretnutie so Sergiom Ramosom? Nie, ďakujem, nemám ho rád

Po tom, ako vstúpili do miestnosti s dresom kapitána Sergia Ramosa zaveseným na stene, sa predstavitelia Realu otočili na mladíka Elliotta s ponukou, či nechce stretnúť španielsku hviezdu osobne.

Čo by iní dali za takúto možnosť? No Elliott ju zmietol zo stola. „Nie, je to v poriadku, ďakujem. Nemám ho rád po tom, čo spravil Mo Salahovi," odvetil Elliott podľa The Athletic. Narážal na finále Ligy majstrov z roku 2018, v ktorom Sergio Ramos zápasníckym chvatom zranil Salahovi rameno a ten musel odstúpiť z hry.

Elliott, ktorého otec je veľkým fanúšikom The Reds, odmietol nielen Real Madrid, ale aj PSG, Manchester City, Chelsea a Arsenal, aby napokon podpísal s FC Liverpool.

Prečítajte si aj

Manchester United Škriniara nepotrebuje. Radšej 60 mega investovať inde!

Elliott budúcnosťou Liverpoolu

Sedemnásťročný mladík je považovaný za budúcnosť Liverpoolu. Bývalý tréner tímu The Reds U23 Neil Critchley mu naplno dôveruje.

„Harvey je možno mladý, ale fyzička pre neho rozhodne nie je problém. Má prístup typu - Ukážem vám. Nedá sa tak ľahko zastaviť. Zdvihne sa a ide znova. To je najlepší spôsob na obrancu, ktorý je k vám drsný. Tiež je dobrý v hre jeden na jedného," chválil budúcu hviezdu v rozhovore pre The Athletic.

„Myslím, že v tejto hre má veľkú budúcnosť. Nemôže byť na lepšom mieste, čo sa týka učenia a ďalšieho napredovania, keď vezmeme akých hráčov v Liverpoole má okolo seba v áčku a trénera, ktorý dáva mladíkom príležitosti a verí im. Jeho nastavenie a mentalita ho oddeľujú od ostatných. Je pokorný a vďačný za to, čo má."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články