Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United Škriniara nepotrebuje. Radšej 60 mega investovať inde!

MANCHESTER - Podľa istého britského portálu ManUtd Škriniara nepotrebuje a 60 mil. eur by mal investovať inde. Takto zdôvodnili svoj názor
Zdroj: 28568
Zdieľajte:

Britský Mirror nedávno priniesol informáciu, že Manchester United je pripravený zapojiť sa do boja o Milana Škriniara po tom, čo predstavitelia Interu Miláno uviedli, že slovenský stopér je v lete na predaj.

Slovenský stopér je jedným z najžiadanejších obrancov súčasnosti. Záujem má aj Real Madrid, FC Barcelona či druhý manchesterský gigant City. Trhová hodnota Škriniara sa vyšplhala po výborných výkonoch v drese Interu na cca. 60 miliónov eur.

ManUtd má dostatok možností na pozícii stopéra

Lov na Škriniara z pohľadu ManUtd podľa portálu mediareferee.com nie je správnym krokom. „United musia do svojich radov pridať niekoľko kvalitnejších hráčov. Najmä na pravej strane, ale tiež do stredu útoku. Nový defenzívny stredopoliar by bol tiež dobrou investíciou pre klub," píše sa na spomínanom portáli.

„Nový stopér nie je naliehavým problémom pre United. United masívne investovali minulé leto do Harryho Maguireho, spravili z neho najdrahšieho obrancu sveta. Angličan mal okamžitý prínos na Old Trafforde a bol vymenovaný kapitánom hneď v prvej sezóne."

„Okrem neho United majú tiež Victora Lindelofa, ktorý vyzeral solídne, keď hral pri Maguirem. Eric Bailly bol tiež solídny od návratu po zranení, navyše Solskjaer má v akadémii Axela Tuanzebeho, ktorý čaká na povolanie."

Prečítajte si aj

Škriniar je na roztrhanie: Ďalšie megakluby chcú ponúknuť za jeho služby astronomické sumy

„Budúcnosť Phila Jonesa môže byť zahalená neistotou, ale Chris Smalling je pripravený vrátiť sa na Old Trafford po úspešnom hosťovaní v AS Ríme. Keďže giganti Serie A ho nedokážu podpísať na trvalý prestup, tridsaťročný obranca môže skončiť v Manchesteri United."

Obrana ManUtd funguje

V spomínanom článku sa navyše uvádza, že defenzíva nie je miesto, kde "červených diablov" tlačí topánka.

„Červení diabli inkasovali len tridsať gólov v lige. Jedine Liverpool (21), Sheffield United (25) a Leicester City (28) dostali menej gólov. Pred prerušením sezóny Solskjaerova družina ťahala 11-zápasovú sériu bez prehry vo všetkých súťažiach, počas ktorej 9-krát udržala čisté konto a inkasovala len dva góly."

„Škriniar je bezpochýb prvotriedny stopér a jeho cena je okolo 60 mil. eur. Manchester United má v súčasnosti na tejto pozícii dostatok možností. Preto by bolo lepšie zaoberať sa naliehavejšími problémami."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mediareferee.com

Diskusia

Podobné články