Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ten chlapec potrebuje pomoc, upozorňoval už pred rokmi Guľa. "Enfant terrible" slovenského futbalu s ďalším škandálom!

DUNAJSKÁ STREDA - Mal pred sebou skvelú budúcnosť, mohol byť slovenskou futbalovou hviezdou. Namiesto toho jeho kariéra aj život idú prudko dole z kopca.
Zdroj: 25910
Zdieľajte:

Lukáš Čmelík. "Enfant terrible" slovenského futbalu.

Kontroverzný hráč, ktorý mal skvele naštartovanú kariéru, pred sebou svetlú budúcnosť, no svojím prístupom a problémom v osobnom živote ju pravidelne pochováva.

Čmelík šoféroval opitý, namerali mu 1,5 promile

Na krku má ďalší škandál.

Polícia Čmelíka "načapala" šoférovať motorové vozidlo s 1,5 promile alkoholu v krvi. Informovalo o tom niekoľko zdrojov, ako prvý s tým prišiel portál dac.parameter.sk s odvolaním sa na svoj dôveryhodný zdroj.

Hovorca DAC Dunajská Streda, ktorého hráčom Čmelík je, sľubil vyjadrenie k celej situácii.

Prečítajte si aj

Môžeme byť pyšní! V tomto je slovenská liga najlepšia na svete podľa celosvetovo uznávanej organizácie

Alkohol, gambling, spoluhráčovi zlomil nohu

Čmelík má povesť problémového hráča. Počas pôsobenia v Žiline vyšli najavo jeho nočné záťahy, mal problém s alkoholom aj gamblerstvom.

V Dunajskej Strede sa "preslávil", keď na tréningu zlomil spoluhráčovi nohu. Vtedajší tréner Marco Rossi ho po incidente vyradil z kádra.

„Áno, je to tak. Nebolo to však iba zranenie spoluhráča, pre ktoré som ho vyradil z kádra. Tento moment bol len vyvrcholenie všetkého, čo sa dialo počas sezóny,” hovoril v tom čase Rossi.

Čmelík reprezentoval Slovensko v mládežníckych kategóriách a bol považovaný za veľký talent so sľubnou perspektívou. V najvyššej slovenskej súťaži si zahral už ako 16-ročný.

Ten chlapec potrebuje pomoc, vravel pred rokmi Guľa

V začiatkoch v Žiline hrával pod vedením trénera Adriána Guľu a ten už v tom čase upozorňoval na to, že Čmelík potrebuje pomoc.

„Ten chlapec potrebuje pomoc. Jeho životospráva je na totálnej hrane, možno až za ňou. Nevie zlúčiť súkromný život s dráhou profesionálneho futbalistu. Som trpezlivý človek, dal som mu sedem či osem šancí. Zdá sa mi však, že uňho ide o nemenný stav," hovoril v minulosti súčasný úspešný tréner Plzne.

Vývoj kariéry Lukáša Čmelíka a jeho problémy až hrozivo nápadne pripomínajú kariérny vývoj hokejistu Martina Réwaya.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: dac.parameter.sk

Diskusia

Podobné články