Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Problémový Lukáš Čmelík vyradený z kádra: Tento chlapec potrebuje pomoc

DUNAJSKÁ STREDA - Kormidelník DAC 1904 Dunajská Streda Marco Rossi sa pred nedeľňajším zápasom 6. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy proti MŠK Žilina rozhodol preradiť do B-mužstva Lukáša Čmelíka.
Zdroj: 28125
Zdieľajte:

"Vzhľadom na skutočnosť, že hráč sa nesústredil dostatočne na úlohy v nadchádzajúcom dôležitom období, hlavný tréner sa rozhodol vyradiť Lukáša z kádra A-mužstva. Tréner je zodpovedný za udržanie disciplíny a vysokých štandardov správania počas celej sezóny, takisto musí zabezpečiť, aby záujmy mužstva stáli vždy nad záujmom jednotlivých hráčov."

Prečítajte si aj

Ronaldo, Salah či Lewandowski? Ktoré hviezdy preniknú do finále Ligy majstrov? Takto to vidia elitní tipéri!

"Tréner má plnú podporu vedenia a my sa budeme v najbližších týždňoch snažiť nájsť profesionálne riešenie, ktoré bude na osoh všetkých dotknutých strán. Zdôrazňujeme, že incident, ktorý viedol k vyradeniu z kádra, nemá nič spoločné s udalosťami z hráčovej minulosti," uviedol pre klubový web športový riaditeľ DAC-u Jan Van Daele.

Dvadsaťjedenročný krídelník prišiel do DAC-u v lete 2017 zo žilinského MŠK, ale od jari 2016 strávil rok a pol na hosťovaní vo švajčiarskej a poľskej najvyššej súťaži v tímoch FC Sion a Piast Gliwice. Počas sezóny 2017/18 zasiahol v drese DAC-u do 18 ligových stretnutí.

Ešte ako reprezentant Slovenska

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články