Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

ManUtd bude kupovať posily, ostatní budú bojovať o prežitie. Podľa Shearera potrebuje tieto 3 veľké podpisy

MANCHESTER - Koronavírusová kríza poznamená aj futbalový prestupový trh. Podľa Alana Shearera však Manchester United z toho vyťaží. A tieto tri veľké posily "diabli" podľa neho potrebujú.
Zdroj: 26573
Zdieľajte:

Pandémia koronavírusu ovplyvní negatívne ekonomiku futbalových klubov aj transferový trh. No podľa legendárneho anglického útočníka Alana Shearera z toho môže Manchester United v konečnom dôsledku profitovať.

Podľa Shearera Manchester United má stabilné a dostatočne silné ekonomické zázemie na to, aby dokázal ekonomicky oslabených súperov v honbe za hviezdnymi posilami tromfnúť.

Jadon Sancho, Harry Kane a Jack Grealish sú pravidelne spájaní s prestupom na Old Trafford. Shearer tvrdí, že práve tieto tri anglické hviezdy Manchester United potrebuje angažovať, aby sa mohol vrátiť späť na vrchol a bojovať o anglický titul.

ManUtd bude loviť posily, ostatní budú bojovať o prežitie

„Ole Gunnar Solskjaer trafil, keď povedal, že množstvo klubov bude prinútených predávať svojich veľkých hráčov z finančných dôvodov," hovoril Shearer pre The Sun.

„Väčšina klubov sa bude v prvom rade snažiť prežiť, pred pozeraním na transferové ciele. Manchester United je ale na inej lodi."

„A vďaka svojmu finančnému zázemiu budú v dobrej pozícii využiť výhodu na budúcich prestupových trhoch, keď sa raz futbal vráti späť."

Prečítajte si aj

20 dvojíc, na ktoré sa zabudlo, že spolu niekedy hrali

Tieto 3 posily ManUtd potrebuje, ak chce späť na vrchol

„Aby sa dostali kdekoľvek chcú, potrebujú tri, možno štyri veľké posily. Chápem, že sa hovorí o Jadonovi Sanchovi, chápem, že sa hovorí o Harry Kanovi a určite chápem, prečo sa hovorí o Jackovi Grealishovi. Títo traja sú presne tie typy, ktoré potrebujú, ak chcú bojovať znovu o titul," dodal Shearer.

Jadon Sancho už podľa The Sun súhlasil s prestupom z Dortmundu do Manchester United. Súhlasiť mal s platom, bonusmi aj dĺžkou kontraktu. Na ťahu je manažment "červených diablov", ktorí musia splniť rekordné požiadavky od nemeckej protistrany ohľadom prestupovej čiastky.

Harry Kane odmietol dlhodobejšiu spoluprácu s Tottenhamom, takže z pohľadu United to tiež vyzerá pomerne zaujímavo. Kapitán Aston Villy Jack Grealish sa podľa viacerých zdrojov po skvelej sezóne má sťahovať na Old Trafford. No jeho transfer údajne pribrzdil incident, keď porušil karanténu Covid-19 a nabúral do dvoch zaparkovaných vozidiel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články