Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chiellini o ňom napísal, že má slabinu v alkohole. Vidal posiela ex-spoluhráčovi jasný odkaz!

BARCELONA - Arturo Vidal reagoval na slová bývalého spoluhráča Giorgia Chielliniho, ktorý tvrdí, že Chilan má slabinu v alkohole.
Zdroj: 35254
Zdieľajte:

Giorgio Chiellini si vo svojej autobiografii zobral na mušku niektorých hráčov. Na adresu Maria Balotelliho napísal, že by si "zaslúžil facku" za svoj výkon z Pohára konfederácií proti Brazílii. Felipe Mela označil za "najhoršieho z najhorších" a "zhnité jablko". O bývalom spoluhráčovi z Juventusu Turín Arturovi Vidalovi napísal, že má "slabinu v alkohole".

Arturo Vidal v živom vysielaní na Instagrame reagoval na slová ex-spoluhráča. Naznačil, že existuje vo futbale "pravidlo mlčania" a vynášať veci z kabíny nie je dobré.

Rozzúrilo ma to, priznáva Vidal

„Ľudia sa sústredili na najhoršie veci, ktoré Chiellini povedal. Nechápem, prečo by niekto mal hovoriť takéto veci. Rozzúrilo ma to," priznal Chilan.

„Ale povedal tiež, že som bol šampión. Zavolal mi a vysvetlil mi to. Nerobil som nič, čo by som nemohol. Mal som povolené ísť von. Som ľudská bytosť ako každý iný. Tvrdo pracujem a keď majú priatelia posedenie, s klubovým dovolením sa pridám tiež," hovoril Vidal.

Prečítajte si aj

20 dvojíc, na ktoré sa zabudlo, že spolu niekedy hrali

„Ak musím zostať koncentrovaný, spravím to, ale keď je možnosť ísť sa zabaviť, využijem ju, ako každý iný. Keď som spravil chybu, zaplatil som za ňu a išiel ďalej."

Na margo Chielliniho vyjadrenia dodal: „Vo futbale sú nejaké pravidlá," čím jasne naznačil bývalému spoluhráčovi, že vynášať z kabíny sa nemá.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram

Diskusia

Podobné články