Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chiellini si po Balotellim zobral na mušku ďalšieho ex-spoluhráča! Vidal? Alkohol je jeho slabá stránka

TURÍN - Autobiografia Giorgia Chielliniho sa asi nebude mnohým jeho spoluhráčom páčiť.
Zdroj: 35208
Zdieľajte:

Autobiografia talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho s názvom "Io, Giorgio" sa asi mnohým jeho bývalým spoluhráčom nebude príliš páčiť. Nedávno sa na verejnosť dostal úryvok, v ktorom Giorgio Chiellini obvinil Maria Balotelliho z odfláknutého výkonu Talianska proti Brazílii na Pohári konfederácií, po ktorom by si útočník podľa Chielliniho "zaslúžil facku".

Najnovšie sa na verejnosť dostali úryvky, v ktorých si Chiellini zobral na paškál Artura Vidala. Chilana, ktorý s talianskym obrancom hrával za Juventus v období 2011-15.

Vidalova slabá stránka je alkohol

„Futbalista nie je diabol ani svätec. Je to o tom, kto je skutočný a kto je falošný."

„Niekto ako Vidal si niekedy vyjde von a vypije toho viac, ako by mal. Všetci to vedia. Dalo by sa povedať, že alkohol je jeho slabou stránkou."

„Slabiny sú súčasťou ľudskej povahy. Na čom záleží sú dôsledky, ktoré to môže mať na tím."

„Veľký Arturo neprišiel na tréning niekoľkokrát za rok a keď tak urobil, povedzme, že bol veľmi veselý."

„No nikdy sa neulieval. Naopak, myslím, že niekedy vás rôzne spôsoby bytia môžu posilniť."

„Bohužiaľ som tak dobre nepoznal Paola Montera. Bol niekto iný, kto žil v noci ako kráľ."

Prečítajte si aj

Vždy došťatý od strachu! Melo a Balotelli vracajú úder a rázne odpovedajú Chiellinimu na tvrdú kritiku

„Počas jeho poslednej sezóny s nami, keď jeho výkonnostná úroveň klesala, Luciano Moggi prišiel za ním a hovorí mu: Prosím ťa, prestať zostávať večer doma. Vráť sa k svojim starým spôsobom! Vidal bol trochu podobný."

„Stále si pamätám na predsezónne turné v USA. Boli sme v Miami noc pred posledným tréningom. Ďalšie ráno Artura nikde nebolo vidieť. Bol v posteli a musel byť fyzicky odtiahnutý."

„V ten deň sme testovali naše nové tréningové oblečenie. Všetci sme boli oblečení v čiernom, v 40-stupňovej horúčave, Antonio Conte sa nemohol dočkať, ako ho vykopne zo zostavy a spraví z neho exemplárny príklad."

„Namiesto toho Arturo, po 10 minútach počas ktorých vyzeral stále opitý a nevidel ani loptu prejsť okolo, bežal ako blázon a porazil všetkých o dvadsať metrov."

„Čo môžete povedať osobne, ktorá okrem iných vecí, prináša zábavu do zostavy, rovnako ako energiu do tímu a je bojovníkom aj šampiónom zároveň?," dodáva Chiellini.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články