Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Balotelli? Žiadny rešpekt, zaslúži si facku, rezolútne vyhlásil Chiellini. A tento hráč je ešte horší!

TURÍN - Giorgio Chiellini sa oprel do bývalého spoluhráča z talianskej reprezentácie Maria Balotelliho. A jeden hráč je podľa neho ešte horší
Giorgio Chiellini v drese Juventusu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Razantný taliansky obranca Giorgio Chiellini sa rozhovoril na tému bývalého spoluhráča z reprezentácie Maria Balotelliho. Za svoj prístup na Pohári konfederácií v roku 2013 by si podľa Chielliniho "zaslúžil facku". Taliani prehrali s Brazíliou v skupinovej fáze 2:4 a podľa slov obrancu Balotelli v tomto súboji "azúrovým" vôbec nepomohol.

Balotelli? Zaslúžil si facku

„Balotelli je negatívna osoba, ktorá nemá žiadny rešpekt k svojmu tímu," píše Chiellini v pripravovanej autobiografii, úryvky ktorej cituje La Reppublica. „V roku 2013 na Pohári konfederácií nám v zápase s Brazíliou vôbec nepomohol. Zaslúžil si facku."

„Niekto si myslí, že patrí medzi päť najlepších hráčov na svete. Ja som si nikdy nemyslel, že by bol medzi desiatimi alebo dvadsiatimi najlepšími."

Melo je ešte horší, najhorší z najhorších

No podľa názoru Chielliniho je niekto ešte horší ako kontroverzný Balotelli - bývalý stredopoliar Juventusu a Interu Miláno Felipe Melo.

„Felipe Melo je ešte horší. Najhorší z najhorších. Nemôžem vystáť neúctivých ľudí. Tí, ktorí vždy chcú ísť proti väčšine. Vždy to s ním bol boj. Povedal som trénerom: je to zhnité jablko," netajil Chiellini.

Prečítajte si aj

VIDEO Chiellini alebo Škriniar? Odborníci v tom majú jasno

„Nemám v sebe nenávisť, ani sa o to už nestarám. Nie som každého najlepší priateľ, no len títo dvaja prekročili akceptovateľnú hranicu."

„Problém nie je v tom, či hráte dobre alebo zle, alebo si spravíte voľný deň. Ale problém je, že vám chýba rešpekt a že nemáte nič vo svojom vnútri. Raz je to v poriadku, ak sa to zopakuje, tak už nie je."

Obranca tímu Juventus Turín má 35 rokov a zotavuje sa z vážneho zranenia kolena, pretrhol si predný krížový väz. Jeho kariéra sa už pravdepodobne chýli ku koncu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Reppublica

Diskusia

Podobné články