Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp prezradil, prečo stále nosí tepláky a ktorého trénera považuje za najlepšie oblečeného

LIVERPOOL - Prečo Klopp stále nosí tepláky a ktorý tréner sa podľa neho oblieka najlepšie?
Zdroj: 35250
Zdieľajte:

Trénerský boss FC Liverpool Jurgen Klopp dosahoval úspechy v Dortmunde aj na Anfielde v teplákoch a na svojom štýle obliekania nemieni nič meniť.

„Sústredím sa len na hru. Nikdy som nepremýšľal o tom, ako vyzerám. Viem, že to nie je príliš coolové, pretože pracujeme pred verejnosťou, ale keď som prichádzal do Borussie Dortmund premýšľal som: Možno by som to mal zmeniť. Chvíľu som nosil džínsy a košeľu. No necítil som sa v tom pohodlne. To však neznamená, že je to pre vás zlé," hovoril Klopp pre The Guardian.

Najlepšie sa oblieka Guardiola

V športovom oblečení sa skrátka cíti v pohode. Nemieni na tom nič meniť. Nemecký tréner má jasno v tom, ktorý z koučov sa oblieka najlepšie.

„Najlepšie oblečeným trénerom je Pep Guardiola. Všetko čo má na sebe vyzerá presne pre neho. Nenosí oblek, len bežné veci," pochvaľoval Klopp štýl španielskeho trénera.

Prečítajte si aj

Messi alebo Ronaldo? Klopp vybral svojho favorita

„Buď ako tréner sám sebou. Ak chceš vyzerať skvele, potom nádhera. Len ja na to nie som stvorený. Je dôležité, aby si robil to, čo je pre teba správne. Pretože nech máš vzor aký chceš, nikdy nemôžeš robiť to isté."

Nerobte z obliekania najdôležitejšiu vec

„Páči sa mi, keď vidíte dušu alebo charakter trénera v tíme. Opäť Guardiola: vidíte tím a pomyslíte si - wau, to je Guardiola alebo niekto, kto s ním spolupracoval. Ale nikdy nemôžeš byť úplne rovnaký."

„Obliekanie je jednou časťou nášho charakteru. Noste čo len chcete, ale nerobte z toho najdôležitejšiu vec. Nakoniec je to len hra, čo sa počíta. Ale nemajte obavy: môžete byť svetový šampión v obleku či v teplákoch. Musíte sa len cítiť pohodlne," uzavrel tému obliekania Jurgen Klopp.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Guardian

Diskusia

Podobné články