Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stratosférická zostava Liverpoolu našla svoj finálny kúsok

LIVERPOOL - Posledný dielik do stratosférického puzzle FC Liverpool?
Zdroj: 35246
Zdieľajte:
Kalidou Koulibaly môže byť posledným dielikom do "stratosférickej" zostavy FC Liverpool, myslí si to Andrea Dossena.
Prestupové špekulácie súvisiace so senegalským obrancom Neapola nie sú ničím novým. Spájaný je tiež s odchodom do anglických tímov Manchester United či Tottenham.
Na financovanie prestupu Koulibalyho bude treba "poriadny balík", ale tímy, ktoré sa o jeho angažovanie usilujú, sa môžu pýšiť hlbokými vreckami.
Andrea Dossena, ktorý počas aktívnej kariéry hrával na Anfielde aj v Neapole verí, že presun Koulibalyho do Liverpoolu by bol obojstranne prospešnou vecou.

Kloppovi chýba posledný kúsok, aby skompletizoval stratosférickú zostavu

„Ak sa liga obnoví, Neapol sa len ťažko dokáže kvalifikovať do Ligy majstrov, takže bude donútený vzdať sa niekoľkých dôležitých hráčov - najvhodnejšími sú Fabian Ruiz a Koulibaly," hovoril Dossena pre Radio Musica TV.
„Kloppovi chýba len jediný kúsok, aby skompletizoval stratosférickú zostavu a dvojica Koulibaly - Van Dijk by bola obrovskou hradbou."
„K tomu Liverpool nemá žiadne ekonomické problémy a preto by dohoda bola v jeho dosahu."

Proti dvojici Van Dijk - Koulibaly nechcete hrať

Dossena nie je prvý, kto vyjadril nadšenie z potenciálnej dvojice Koulibaly - Van Dijk. Podobné nadšenie z eventuálneho defenzívneho páru The Reds vyjadril aj bývalý záložník Liverpoolu Don Hutchinson pre ESPN.
„Nemyslím, že by mohla byť lepšia dvojica. Má 28, je vo výbornom veku, má dobré tempo, je silný, je to líder. Dostane sa rovno do zostavy Liverpoolu a tím bude s ním ešte ťažšie k porazeniu. Pridá fyzickosť. Nechceli by ste hrať proti dvojici Van Dijk - Koulibaly."
Tak to určite nie.
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Radio Musica TV

Diskusia

Podobné články