Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ideálny útočník? Mal by mať prednosti týchto 9 hráčov

BRATISLAVA - Ako by vyzeral ideálny útočník? Vznikol by kombináciou predností týchto 9 hráčov
Zdroj: 34787
Zdieľajte:

Nájsť kompletného útočníka v modernom futbale je najťažšia a najdrahšia vec. Ale čo keby sme si vyskladali vlastného ideálneho útočníka?

Julio 'Maldini' Maldonado pre španielsku Marcu vyskladal podľa jednotlivých predností ideálneho útočníka z týchto deviatich hráčov:

Sila - Ronaldo Nazario

„Brazílsky Ronaldo bol unikátnym hráčom, s takmer nezastaviteľným zrýchlením. Nevidel som hráča s takým devastujúcim behom a takým pokojom vnútri pokutového územia," tvrdí Maldini.

Tempo - Jamie Vardy

„Jamie Vardy bol kľúčom Leicesteru k zisku titulu pod Claudiom Ranierim. S loptou na nohe a priestorom je Vardy čistý chrt."

Elegancia - Marco van Basten

„V pokutovom území bol ako baletka a to napriek svojej veľkosti. Mal výborné schopnosti, vďaka ktorým sme si mohli užiť jeho futbal."

Ľavačka - Lionel Messi

„Messiho ľavačka by sa zišla ideálnemu útočníkovi, pri priamych kopoch, z ktorých dáva veľa gólov, zasekávačkách, driblingu, streľbe..."

Prečítajte si aj

Prekvapivé odhalenie: Boli sme veľmi blízko hosťovania Messiho!

Pravačka - Kylian Mbappé

„Francúzsky útočník sa blíži k Ronaldovi Nazariovi silou a rýchosťou, ale jeho pravačka pre mňa vyniká najviac."

Hlavičky - Carlos Santillana

„Carlos Santillana z Realu Madrid je jedným z najlepších hlavičkárov vo futbale. Fotky zachytávajúce ako skáče a zavesí sa vo vzduchu a hlavičkuje sú pamätné."

Efektivita - Thomas Muller

„Vraví sa, že Muller nikdy nestrelil pekný gól, že všetky boli škaredé. Ale má inštinkt strelca a dáva góly v najdôležitejších zápasoch."

Inštinkt - Gary Lineker

„Som si istý, že by na Divokom Západe zabil každého, pretože by vytasil zbraň rýchlejšie ako ktokoľvek. Najlepší strelec MS 1986 bol senzačný útočník v pokutovom území."

Osobnosť - Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo vždy vie, ako pozdvihnúť svoj tím, má schopnosť prekonať prekážky, vyniká svojimi morálnymi vlastnosťami a zlepšuje hráčov okolo seba."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články