Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vinicius Junior sa inšpiroval metódou Cristiana Ronalda

MADRID - Chce dosiahnuť maximum, preto sa Vinicius Junior inšpiroval metódou Cristiana Ronalda
Zdroj: 35188
Zdieľajte:

Vinicius Junior sa inšpiroval metódou Cristiana Ronalda, aby dosiahol maximálny potenciál. Do svojho domu v Madride si najal šéfkuchára a osobného trénera.

Šéfkuchár mu zostavil nový jedálniček, aby si zaistil prísun všetkých potrebných živín. Fitness tréner Thiago Lobo má za úlohu pomôcť Viniciusovi, aby bol silnejší a rýchlejší.

Vinicius Junior sa chce po vzore Cristiana Ronalda stať hráčom svetovej triedy, okrem fyzickej stránky začal pracovať aj na mentálnej.

Thiago Lobo patrí medzi špičku kondičných trénerov v Brazílii. Vinicius ho presvedčil, aby za ním prišiel do Madridu a spolupracoval s ním po tom, ako utrpel zranenie kolena v stretnutí s Ajaxom a chcel sa zotaviť včas pred Copa América.

Od začiatku spolupráce s Thiagom Lobom sa Vinicius stal silnejší, bez toho, aby pribral nežiaduce kilogramy telesnej hmotnosti, zredukoval telesný tuk a stal sa rýchlejším a dynamickejším hráčom.

Prečítajte si aj

Nechal ho dokopať. Fergusonov asistent nekompromisnou metódou odnaučil Cristiana Ronalda sólovať

Vo svojom dome v Madride si zariadil posilňovňu, ktorú postupne rozširuje, aby dokázal plnohodnotne odtrénovať aj mimo Valdebebas. Tvrdý tréning pod dohľadom Thiaga Loba v kombinácii s prísne kontrolovanou diétou vytvárajú perfektnú kombináciu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články