Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vždy došťatý od strachu! Melo a Balotelli vracajú úder a rázne odpovedajú Chiellinimu na tvrdú kritiku

TURÍN - Felipe Melo a Mario Balotelli odpovedajú na kritiku Giorgia Chielliniho z jeho pripravovanej autobiografie.
Zdroj: 28748
Zdieľajte:

Taliansky obranca Giorgio Chiellini v pripravovanej autobiografii tvrdo kritizuje reprezentačného spoluhráča Maria Balotelliho.

Označil ho za negatívnu osobu, ktorá nerešpektuje tím. V roku 2013 na Pohári konfederácií proti Brazílii pri prehre 2:4 Talianom podľa slov Chielliniho vôbec nepomohol a zaslúžil si facku.

Ešte horší je podľa Chielliniho Felipe Melo. Brazílčan, ktorý hrával za Juventus aj Inter Miláno. Chiellini ho v knihe označil ako "najhoršieho z najhorších" a dodáva, že trénerom o ňom hovoril ako o "zhnitom jablku". Podľa Chielliniho je Melo človek bez rešpektu k druhým.

Felipe Melo a jeho tvrdá odpoveď

Felipe Melo ale posiela Chiellinimu tvrdý odkaz prostredníctvom vyjadrenia v Gazzetta dello Sport. Uviedol, že je "došťatý strachom" keď mu to nebol schopný nikdy povedať do tváre.

„Najskôr by bolo zaujímavé vedieť, o ktorých skutočnostiach vlastne hovorí. Keď som bol v Turíne, nikdy som nebol bez rešpektu k nikomu: mojim spoluhráčom, trénerom, Juventusu vo všeobecnosti."

„V tomto momente však nemám úctu voči nemu a ani nikdy nebudem mať. Hovorí, že Balotelli si zaslúži facku a ja som najhorší z najhorších? Dobre a on je vždy došťatý strachom. Sorry, ale je strašne ľahké rozprávať takéto veci o iných do knihy."

Prečítajte si aj

Balotelli? Žiadny rešpekt, zaslúži si facku, rezolútne vyhlásil Chiellini. A tento hráč je ešte horší!

„Možno tento obranca je na mňa stále naštvaný za to, že keď som odišiel do Galatasaraya, vyradili sme ich z Ligy majstrov. Možno preto, lebo Inter vyhral všetko a ja som Interista. A ďalšia vec, ktorá mi prichádza na rozum: porazili sme Taliansko 3:0 na Pohári konfederácií v roku 2009 a vyhrali sme ho. Možno pre to sa trápi, na medzinárodnej úrovni nič nevyhral," hovoril Melo.

„Na záver môžem povedať, že isté veci sú neprofesionálne. Toto je neúcta. Zastavím sa tu a nepoviem nič viac - niektoré veci musia zostať v šatni."

Odkaz posiela aj Balotelli

Ani Mario Balotelli nenechal tvrdé slová od Chielliniho na svoju adresu bez povšimnutia. Odpovedal prostredníctvom odkazu na sociálnej sieti Instagram.

„Aspoň mám úprimnosť a odvahu hovoriť veci do tváre. Od roku 2013 mal množstvo príležitostí zachovať sa ako chlap, no neurobil tak. Ktovie, čo bude jedného dňa hovoriť na svojich súčasných spoluhráčov."

„Čudný kapitán. Ak je toto to, čo znamená byť šampiónom, radšej ním nebudem - a nikdy som nebol bez rešpektu k modrému dresu," dodal útočník.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: La Gazzetta dello Sport, instagram Mario Balotelli

Diskusia

Podobné články