Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nechceš hrať? Tak zostaň doma a sleduj Bundesligu! Mourinho totálne zotrel Guardiolu a spol.

LONDÝN - Pep Guardiola má obavy z reštartu Premier League. José Mourinho mu to svojím typickým spôsobom vytmavil
Zdroj: 34009
Zdieľajte:

Nemecká Bundesliga sa rozbieha už tento víkend. Aj ďalšie európske súťaže majú naplánovaný svoj reštart. V Anglicku sa stále vedie polemika, či začať alebo radšej nie.

V stredu sa uskutočnila videokonferencia, ktorej sa zúčastnili tréneri a kapitáni jednotlivých tímov, zástupcovia anglickej ligy a predstavitelia britskej vlády. Riešili sa bezpečnostné otázky spojené s plánovaným júnovým reštartom Premier League.

Mourinhov tvrdý odkaz Guardiolovi a spol.

Najhlasnejšími odporcami návratu sú Frank Lampard z Chelsea a Pep Guardiola z Manchester City. José Mourinho sa nezdržal a počas videokonferencie im to vytmavil svojím typickým spôsobom: „Ak nechcete hrať, zostaňte doma a sledujte Bundesligu!"

Tímy anglickej ligy mali už budúci pondelok opätovne začať trénovať. Niekoľko hráčov ale začalo bojkotovať odvolávajúc sa na obavy o zdravie svoje i rodinných príslušníkov. Vyzerá to tak, že sa návrat do trénigového procesu o týždeň odloží. De facto by sa tak posunul aj plánovaný reštart sezóny z 12. júna o týždeň na 19. júna.

Prečítajte si aj

Aký je Mourinho v skutočnosti a kto z ManUtd má najväčšiu bombu?

„Chcem trénovať a chcem, aby sa Premier League vrátila hneď, ako to bude bezpečné. Obzvlášť, keď sledujeme, že ďalšie ligy v Európe už sa pomaly rozbiehajú. Som hrdý na to, akým spôsobom si moji hráči držia kondíciu. Všetci naši hráči boli nesmierne zodpovední a individuálne trénovali. Teraz čakáme na povolenie, aby sme mohli spoločne trénovať v menších skupinkách, čo budem plne podporovať," vyhlásil počas videokonferencie Mourinho.

Portugalský tréner bol počas karantény nachytaný, ako trénuje s niekoľkými zverencami v parku. A mal čo vysvetľovať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články