Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lewandowski dáva zásadnú radu Haalandovi a vymenoval 5 najlepších deviatok sveta

MNÍCHOV - Robert Lewandowski posiela Erlingovi Haalandovi jednu zásadnú radu a vymenoval 5 najlepších deviatok sveta
Zdroj: 35200
Zdieľajte:

Erling Haaland je v hľadáčiku európskych veľkoklubov, najčastejšie sa spomínajú Real Madrid a Manchester United, ktorý vedie jeho krajan O.G.Solskjaer.

Lewandowski radí Haalandovi

Robert Lewandowski sám dobre pozná, čo s hráčom robia takéto prestupové špekulácie. Nórskemu mladíkovi radí, aby ich ignoroval, sústredil sa na futbal a zotrval v Dortmunde, kde môže naplno uvoľniť svoj potenciál pred veľkým prestupom.

„Má obrovský potenciál, ale stále má čas. Nechcem mojimi vyjadreniami dávať na neho nejaký tlak. Ak bude tvrdo pracovať, môže sa stať lepším hráčom a eventuálne dosiahnuť najvyššiu úroveň. Preto by pre neho mohlo byť dobré, ak zostane v Bundeslige dlhšie, predtým ako podnikne ďalší krok," uviedol Lewandowski pre goal.com.

Samotný Lewandowski pozná prostredie v Dortmunde dôverne. V 187 zápasoch za Borussiu nastrieľal 103 gólov. Následne spravil veľký prestup do Bayernu Mníchov - v 275 dueloch nastrieľal 230 gólov.

Prečítajte si aj

Haaland priznal, v čom ho inšpiroval Cristiano Ronaldo a ďakuje Neymarovi za zosmiešňovanie

Päť najlepších deviatok sveta

Lewandowski okrem dobre mienenej rady Haalandovi vymenoval podľa neho päť najlepších deviatok sveta.

„Náročná otázka. Pokiaľ sa bavíme o deviatkach, povedal by som: Karim Benzema, Timo Werner, Luis Suarez, Sergio Aguero a Kylian Mbappé."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články