Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Barcelona si už našla náhradu za Semeda, je z Juventusu

BARCELONA - Rokovania o predĺžení zmluvy Barcelony a Semeda stroskotali. No Katalánci už majú náhradu, je z Juventusu Turín.
Zdroj: 27884
Zdieľajte:

Portugalský obranca Nelson Semedo s najväčšou pravdepodobnosťou nebude pokračovať v FC Barcelona. Rokovania sa dlho naťahovali, napokon došlo k ich ukončeniu pre vysoké platové požiadavky hráča. Informáciu priniesla španielska Marca. O Semeda mal okamžite prejaviť záujem milánsky Inter, ktorý by ho privítal ako náhradu za Lautara Martineza a doplatok od Kataláncov.

Vedenie FC Barcelona si už našla za Semeda náhradu. Rozbehlo rokovania s manažmentom Juventusu ohľadom Mattia de Sciglia. Tvrdí to španielska Marca. Barcelona chcela z Juventusu získať Miralema Pjaniča. Pri rokovaniach Blaugranas ponúkali Semeda, Sergi Roberta, Ivana Rakitiča a Artura Vidala. Napokon sa pri rokovaniach dostalo aj na meno De Sciglia.

Prečítajte si aj

FC Barcelona sa dohodla s Interom! Toto je suma za Lautara a do Milána poputujú aj dvaja hráči

De Sciglio zaujal barcelonských predstaviteľov, ktorí ho považujú za dobrú alternatívu na pravú stranu k ofenzívnejšie ladenému Sergi Robertovi. De Sciglio by bol z pohľadu Barcelony dostupný aj z hľadiska financií, nakoľko manažment "Starej dámy" za 27-ročného obrancu pýta 10 miliónov eur. Angažovanie De Sciglia závisí v prvom rade od predaja Semeda, tvrdí Marca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články