Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 hviezdičiek MS hráčov do 17 rokov

BRATISLAVA - V piatok štartuje v Indii svetový šampionát hráčov do 17 rokov. Turnaj má byť opäť prehliadkou talentovaných mladíkov, ktorým má patriť budúcnosť. Vybrali sme päť hráčov, ktorých si dobre zapamätajte.
Zdroj: 25158
Zdieľajte:

Vinicius Junior - Brazília

Real Madrid za neho v máji vyplatil 45 miliónov eur, zázračné šestnásťročné brazílske dieťa bude počas svetového šampionátu pod drobnohľadom. Útočník Flamenga sa definitívne stane hráčom "bieleho baletu" v júli 2018, v brazílskom klube zrejme zostane ešte ďalší rok. Rýchly a technický mimoriadne zdatný mladík herne pripomína Neymara a v tomto roku už zažiaril na juhoamerickom šampionáte hráčov do 17 rokov. Brazílčania tam získali titul a Vinicius sa stal najlepším hráčom a so siedmimi presnými zásahmi aj topstrelcom turnaja.

Prečítajte si aj

Real má práva na zázračné dieťa brazílskeho futbalu: Definitívne podpíše až o rok

Josh Sargent - USA

Po tom, ako bojoval s USA na majstrovstvách sveta hráčov do 20 rokov, stane sa Sargent len druhým hráčom, ktorý bude reprezentovať Spojené štáty na dvoch svetových šampionátoch v jednom roku. Američan zažiaril na turnaji "dvadsiatkárov" v Južnej Kórei, keď strelil štyri góly a teraz sa bude snažiť svoj rekord v Indii.

Abel Ruiz - Španielsko

Ruiz bol kapitánom Španielska, ktoré v máji triumfovala na európskom šampionáte tejto vekovej kategórie. Sedemnásťročný útočník je produktom legendárnej barcelonskej akadémie La Masia. Počas majstrovstiev Európy zaznamenal štyri góly a pridal tri asistencie. Je pochopiteľné, že je považovaný za jednu z hviezd svetového šampionátu.

Amine Gouiri - Francúzsko

Gouiri je veľkým prísľubom do budúcnosti pre francúzsky Olympique Lyon a na majstrovstvách sveta sa od neho očakávajú veľké veci. Počas májového EURA sa s ôsmymi gólmi stal najlepším strelcom turnaja a pokiaľ svoj výkon zopakuje, môže francúzsky výber dostať ďaleko.

Sergio Gómez - Španielsko

Sedemnásťročný Gómez je jedným z najdôležitejších hráčov španielskeho tímu. V pätnástich zápasoch strelil štyri góly, pričom tri z nich prišli na zlatom EURE. V Chorvátsku odohral všetky zápasy a Španieli dúfajú, že výbornú formu z Barcelony si prenesie aj do Indie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články