Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nečakaný zvrat v prípade Ibrahimoviča a AC Miláno

MILÁNO - Posezónny odchod švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča z AC Miláno bol pomaly považovaný za hotovú vec. Taliansky denník La Gazzetta dello Sport však vyrukoval s opačnou informáciou.
Zdroj: 34908
Zdieľajte:

V súvislosti s legendárnym Švédom sa skloňovali v ostatnom čase predovšetkým tri možné scenáre. Prvým bolo ukončenie kariéry, druhým prestup do iného klubu v rámci Talianska a tretím návrat domov do Švédska. Spájaný bol s Hammarby IF, s ktorým momentálne trénuje a v ktorom má štvrtinový vlastnícky podiel.

Prečítajte si aj

Pre Ibrahimoviča pravidlá neplatia. Od AC Miláno dostal mimoriadnu výnimku

Odchod do dôchodku podľa talianskeho periodika 38-ročný veterán odmietol. Namiesto toho sníva o jednej ďalšej sezóne v AC Miláno! A dôvod? Typický „ibrahimovičovský“ - opäť všetkým ukázať svoju výnimočnosť, skončiť na vrchole a oslavovaný. Rodák z Malmö si vraj predsavzal, že dostane červeno-čiernych po siedmich rokoch znova do Ligy majstrov.

Ibrahimovič však zrejme bude mať podmienky. Tou základnou má byť, aby vedenie poskladalo tím schopný bojovať o ligovú top štvorku. Či sa nájde prienik medzi jeho požiadavkou a očakávanou filozofiou budovať káder z omladiny, je otázne a môže to zmariť pokračovanie švédskej ikony na San Sire.

Prečítajte si aj

Šokujúce tvrdenie Lukakuho o koronavíruse v kabíne Interu Miláno - Škriniar takmer skolaboval

La Gazzetta dello Sport na záver uvádza, že správy o predčasnom ukončení zmluvy medzi „Ibrom“ a milánskym veľkoklubom treba označiť za nepravdivé, no na prípadné predĺženie zmluvy, ktorej platnosť sa na konci aktuálnej sezóny skončí, si budeme musieť počkať do leta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články