Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V duchu som si želal, aby Cristiano Ronaldo penaltu nepremenil, šokuje spomienkami rozhodca Howard Webb

LONDÝN - Bývalý popredný anglický rozhodca Howard Webb spomína na kurióznu situáciu, keď si v duchu želal, aby Ronaldo nepremenil pokutový kop. Prečo?
Rozhodca Howard Webb.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Anglického rozhodcu Howarda Webba si určite pamätáte. "Preslávil" sa vo finále MS 2010, v ktorom rozdal 14 žltých a 1 červenú kartu. Na šampionáte rozhodoval zápas Slovenska s Talianskom. Rozhodcovskú kariéru ukončil v lete 2014.

Webb si nedávno zaspomínal na obrovskú chybu, ktorej sa dopustil v jednom zo stretnutí anglickej Premier League. Bolo to v zápase Manchester United verzus Tottenham. United prehrávali 0:2 na Old Trafforde, keď Michael Carrick prenikol do pokutového územia a padol po súboji s Gomesom. Webb ukázal na značku pokutového kopu. Cristiano Ronaldo bol exekútorom pokutového kopu.

Želal som si, aby Ronaldo nepremenil penaltu, priznáva rozhodca

„Vedel som, že moje rozhodnutie nebolo v poriadku, len som si želal, aby Ronaldo nepremenil penaltu," hovoril Webb pre The Athletic.

Prečítajte si aj

VIDEO Najbrutálnejší zápas histórie! Brankár dohrával na jednej nohe, dnešný rozhodca by rozdal 11 červených

„Videl som Carricka, ako sa prvý dostal k lopte a potom ju mal brankár Spurs. Očakával som obvyklé protesty, ktoré vidíte od hráčov, ale čo som neočakával bol užasnutý Gomesov pohľad."

„V priebehu niekoľkých sekúnd som si uvedomil, že som urobil chybu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články