Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Samuel Eto'o: Messi sa mi priznal, že jedna moja rada mu zmenila kariéru

BARCELONA - Samuel Eto'o prišiel so zaujímavým vyhlásením. Jedna jeho rada bývalému spoluhráčovi Lionelovi Messimu zmenila kariéru
Zdroj: 34966
Zdieľajte:

Samuel Eto'o patril medzi hráčov v FC Barcelona, zo spolupráce z ktorých Lionel Messi profitoval najviac. Samozrejme, bolo to obojstranné.

Kamerunský útočník mal zásadný vplyv na rozvoj Messiho v ranej fáze jeho kariéry. Dal mu niekoľko rád, ktoré Argentínčanovi pomohli stať sa tým hráčom, ktorým je dnes.

„Messi sa mi priznal, že vďaka jednej mojej rade, ktorú neodhalím, sa jeho kariéra zmenila," hovoril Eto'o pre DAZN. „Jedného dňa mi hovorí: Vďaka Samuelovi sa moja kariéra zmenila."

„Musel vyriešiť dve alebo tri veci, ale vždy mal talent. Som hrdý a šťastný, že napísal históriu, ktorá stále pokračuje a bude veľmi ťažké prekonať to, čo napísal."

Eto'o bol akýmsi mentorom Messiho pri jeho prvých barcelonských krokoch po príchode z akadémie La Masia.

Prečítajte si aj

Messi alebo Cristiano Ronaldo? Podľa Beckhama je jeden z nich o úroveň vyššie

„Chodil hore a dole z La Masie do prvého tímu. Už sme ale vedeli, že jedného dňa bude tým, čím je. Som šťastný, pretože to nakoniec dokázal vďaka sebe. Ukázal, že sa nič nezmenilo. Je stále tým dobrým človekom, ktorého som stretol," dodáva Afričan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: DAZN

Diskusia

Podobné články