Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Totálna izolácia v luxusnej vile s bazénom: Lobotkovci sa kompletne zásobujú balíkmi zo Slovenska

NEAPOL - Prestup slovenského reprezentanta Stanislava Lobotku (25) do talianskeho SSC Neapol sa dotkol aj jeho partnerky známej speváčky Daniely Nízlovek (33).
Zdroj: 34961
Zdieľajte:

Tá už v polovici februára odletela súkromným lietadlom z Bratislavy aj s dcérkou Lindou za svojim drahým Lobotkom a spoločne si zvykajú na život v luxusnej vile s bazénom. Kvôli novému koronavírusu, ktorý si už v Taliansku zobral zhruba 27 tisíc ľudských obetí, ale zostávajú v totálnej izolácii a priestory svojho luxusného bývania vôbec neopúšťajú.

Zásobovať sa nechávajú zo Slovenska

Donášať si dokonca nechávajú aj potraviny, ktoré starostlivo dezinfikujú. Ale okrem toho často talianski kuriéri prinášajú páriku aj slovenské balíčky s rozličnými potrebami pre ich malú dcérku, ktorá si vyžaduje od rodičov veľa pozornosti.

Prečítajte si aj

VIDEO Sexi partnerka Ronalda dokonalou postavou v legínach motivuje ďalších: Takto na sebe maká Georgina!

Niekdajšia členka legendárneho dua Twins je na materskej dovolenke a keďže Lobotka momentálne má zrušené všetky klubové aktivity, všetok čas trávi doma a pomáha Daniele s čím sa dá.

„Som veľmi rada za každú pomoc hlavne v čase karantény. My sme tu v Taliansku dokonca nonstop v izolácii a máme zákaz vychádzania. Len doma a na dvore a, chvalabohu, aspoň za to, že chodia balíky,“ priznala Daniela, ktorá si materstvo náramne užíva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články