Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lobotka zažil šokujúcu príhodu v Taliansku: Obrovský strach o dcérku!

NEAPOL - Možno práve pre takýto prístup Taliani v súvislosti s koronavírusom sú tam, kde sú...
Zdroj: 34827
Zdieľajte:

Taliansko je jednou z najviac postihnutých krajín sveta vírusom Covid-19. Viac ako 150 tisíc potvrdených prípadov nákazy a takmer 20 tisíc mŕtvych. Stanislav Lobotka s priateľkou Danielou Nízlovou a trojmesačnou dcérkou Lindou prežíva krušné obdobie v svojej vile v Neapole.

Ako na potvoru, počas kritickej situácie v krajine, začala mať malá Linda zdravotné problémy.

„Malá mala stále strašné koliky, do toho sa jej už začal vyhadzovať aj ekzém. A keď už nezabrali ani hypoalergénne mlieka, tak sme jej chceli dať po dohode s našou pediatričkou urobiť krvné testy,“ rozprávala Lobotkova partnerka pre čas.sk.

Ísť v tomto čase do nemocnice v Taliansku by asi nebol zrovna najlepší nápad. Povedala si to aj Lobotkova partnerka Daniela. Rozhodla sa požiadať o vyšetrenie v domácom prostredí. To sa však trocha zvrtlo.

Šok pri odbere krvi

„Vybavili nám termín v nemocnici na odber krvi, ale zvážila som, že ísť tu v Taliansku do nemocnice je dosť nebezpečné. Takže som poprosila doktora, či by mohol poslať k nám domov niekoho, kto by malej zobral krv. Mala prísť sestrička z pediatrie, ale prišiel pán, ktorý zrejme nemal veľa skúseností, ako zobrať krv babätku,“ opisovala.

Prečítajte si aj

Reakcie troch najlepších na výsledky ankety Futbalista roka 2019

Následne rodičia trojmesačnej Lindy zažili poriadny šok.

„Mal síce rukavice, ale keď netrafil a išiel jej nahmatať žilu, tak si dal rukavicu dole a neumyl si ruky a nepoužil ani dezinfekciu. Samozrejme, bola som z toho šokovaná.“

Zaskočená partnerka slovenského reprezentanta povedala zdravotníkovi svoje. No vyskytol sa komunikačný problém.

„Nerozumel anglicky, ale povedala som mu. No čo z toho, keď mi nerozumel.“

Po incidente s odberom krvi bez ochranných prostriedkov Daniela okamžite dcérku dôkladne vydezinfikovala.

„Nakoniec testy ukázali, že alergiu na mlieko Linda nemá. Inak je všetko v poriadku, len ma proste zarazilo, že tu by mali 100-krát viac dbať na základnú hygienu, keďže sú ako krajina v takej situácii, ako sú,“ uzatvára.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: čas.sk

Diskusia

Podobné články