Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Sexi partnerka Ronalda dokonalou postavou v legínach motivuje ďalších: Takto na sebe maká Georgina!

MADEIRA - 26-ročná príťažlivá kráska Georgina Rodríguez po boku hviezdneho Cristiana Ronalda počas karantény dokazuje, že sa podobne ako jej partner udržuje v skvelej fyzickej kondícii. Sexi postavu nedostala zadarmo a ako to už býva, za všetkým stojí tvrdý dril.
Zdroj: 34956
Zdieľajte:

Rodáčka z argentínskeho Buenos Aires, ktorá s portugalskou superstar tvorí pár od roku 2017, má na vypracovávanie príťažlivých kriviek svoje vlastné recepty. Georgina poctivo maká v telocvični, ktorú spolu s Ronaldom na Madeire využívajú ako súčasť prenajatého vidieckeho domu neďaleko tichej rybárskej dedinky.

Už predtým spoločne ukázali šprint na strmej príjazdovej ulici a sexi postava Ronaldovej polovičky neunikla s určitosťou pozornosti žiadneho chlapa. Tú krásna Georgina pritiahla teraz opäť na seba, keď zverejnila tréningové videá z telocvične, kde sa snaží ďalej zdokonaľovať svoje pozadie. Argentínčanka predviedla cviky na zadok a v obtiahnutých legínach ešte viac vynikli jej vypracované krivky.

Prečítajte si aj

Ronaldo sa má čím popýšiť: FOTO Sexi Georgina vystavila neprehliadnuteľné ženské zbrane slnečným lúčom

"Najefektívnejší spôsob ako to urobiť je proste to urobiť," napísala k cvičebnému videu Georgina. Na sociálnych sieťach zverejnila už v poradí tretie. Okrem toho, že poteší oko nejedného fanúšika tak aj motivuje svojich viac ako 17 miliónov sledovateľov k naberaniu kondície.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články