Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Luis Suárez chcel v zime odísť z FC Barcelona. Zlákal ho bývalý spoluhráč, ktorý mal byť jeho novým trénerom

MONTEVIDEO - Luis Suárez v zime vážne zvažoval odchod z FC Barcelona. Potvrdil to jeho bývalý spoluhráč, ktorý ho mal trénovať
Zdroj: 28897
Zdieľajte:

Hviezda FC Barcelona Luis Suárez plánoval v zime návrat do svojho prvého tímu Nacional Montevideo. Potvrdil to jeho bývalý reprezentačný spoluhráč Sebastian Abreu, ktorý mal reálnu šancu stať sa novým trénerom Nacionalu.

Koncom minulého roku zostal Nacional bez trénera po tom, čo skončil Alvaro Gutierrez. Bývalý hráč klubu Abreu bol hlavným kandidátom na uvoľnenú stoličku. V čase uchádzania sa o túto prácu hovoril s Luisom Suárezom a ten reálne zvažoval návrat domov, napriek tomu, že má zmluvu v Barcelone do roku 2021.

Luis Suárez chcel hrať pod vedením Abreua

Luis Suárez túžil znovu skrížiť svoje cesty s "El Locom", ako znie prezývka Abreua.

„Mal som skutočne šancu stať sa trénerom Nacionalu," hovoril Abreu pre uruguajské rádio Sport890.

Prečítajte si aj

Je Griezmann lepší v Barcelone, ako bol v Atl.Madrid? Čísla hovoria jasne

„A keď sa v tých dňoch, po 18. decembri, chystal prísť, hovoril som mu: Pozri, Lucho, nie je to nič konkrétne, ale je tu možnosť... Aká je tvoja situácia?"

Abreu tvrdí, že Luis Suárez odpovedal: „Ak sa staneš trénerom, nechaj ma porozprávať so Sofi, pohovoriť si o rodine. Vždy som ti hovoril, že ak budeš trénerom, možno sa vrátim."

„Návrat do Nacionalu bolo niečo, čo Luisa motivovalo. Bola to pekná výzva," dodal Sebastian Abreu.

Plán však stroskotal. Abreu miesto trénera Nacionalu napokon nedostal. Prácu mu "vyfúkol" bývalý brankár Gustavo Munua, ďalší jeho bývalý reprezentačný spoluhráč.

Abreu zostal v pozícii hrajúceho trénera tímu Boston River. Luis Suárez pravdepodobne dokončí svoj kontrakt na Nou Campe.

FC Barcelona už hľadá jeho nástupcu, ktorým by sa mal stať Lautaro Martinez.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport890

Diskusia

Podobné články