Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Luis Suárez odporučil Barcelone tohto útočníka! Chce z neho vychovať svojho nástupcu

BARCELONA - Katalánci potrebujú v ofenzíve mladú krv, myslí si Luis Suárez
Zdroj: 34442
Zdieľajte:

Luis Suárez by privítal príchod Lautara Martineza na Nou Camp. Dodáva, že už dva roky tlačí na novú krv do ofenzívy.

Luis Suárez odporúča Barcelone angažovať Lautara Martineza

Lautaro Martinez zažíva v ofenzíve Inter Miláno hviezdne časy. Vo všetkých súťažiach aktuálnej sezóny strelil 16 gólov v 30 stretnutiach.

Luis Suárez sa necíti byť v ohrození v prípade príchodu ďalšieho hráča číslo 9. Naopak verí, že je to krok, ktorý sa mal urobiť už dávno.

„Lautaro je veľmi talentovaný. Je to hráč, ktorý v svojej druhej sezóne v Taliansku hrá na výbornej úrovni," hovoril Suárez pre RAC 1.

Suárez chce v Barcelone vychovať svojho nástupcu

„Ale hráči nerobia rozhodnutia. Dva roky hovorím, že by bolo dobré priviesť mladého útočníka, aby sa mohol začať prispôsobovať a učiť sa, dokým odídem."

Luis Suárez je v súčasnosti mimo hry so zraneným kolenom. Ousmane Démbélé sa zranil hneď po návrate a sezóna pre neho predčasne skončila. Vedenie Barcelony kritickú situáciu riešilo narýchlo angažovaním Martina Braithwaita z Leganes.

Niektoré zdroje hovoria o tom, že v lete sa strhne veľká bitka medzi FC Barcelona a Real Madrid o angažovanie Lautara Martineza. Jeho príchod na Nou Camp by určite privítal aj hviezdny Lionel Messi, s ktorým spoločne hráva v tíme Argentíny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RAC 1

Diskusia

Podobné články