Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo miliardárom: Neskutočnú hranicu pokorí len ako tretí športovec v histórii!

TURÍN - Portugalská superstar Cristiano Ronaldo je na prahu ďalšieho obrovského míľnika. Hviezda Juventusu Turín sa môže opäť veľkými písmenami zapísať do rekordnej histórie.
Zdroj: 34787
Zdieľajte:

Tentokrát ale nepôjde o rekordný zápis v rámci športového hľadiska. Časopis Forbes prišiel so zaujímavou informáciou, ktorá uvádza, že hviezda Juventusu sa blíži ku kariérnemu zárobku jednej miliardy dolárov, čo sa ešte v doterajšej histórii nepodarilo žiadnemu inému futbalistovi. Na túto métu zatiaľ dosiahli len dvaja športovci z iných odvetví a to golfista Tiger Woods a boxer Floyd Mayweather.

Prečítajte si aj

VIDEO Výzvu Ronalda prijal supertalent Haaland: Podarilo sa mu v skracovačkách tromfnúť hviezdu Juventusu?

Značka CR7 je totiž mimoriadne zaujímavá aj z marketingového hľadiska, čo sa odráža na predaji dresov s menom Ronalda a mnohých ďalších veciach. Na sociálnej sieti Instagram portugalskú superstar sleduje neuveriteľných 210 miliónov fanúšikov, taký Leo Messi ich má "len" 146 miliónov.

Prečítajte si aj

Odchod hviezdneho Ronalda? Juventus nemá na výber!

Ronaldo by tak onedlho mal preniknúť do elitného klubu športových miliardárov a to aj napriek aktuálnej vážnej situácii spôsobenej pandémiou koronavírusu. Cristiano, podobne ako jeho ďalší spoluhráči v Juventuse, súhlasil s dočasným znížením hráčskych platov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články