Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odchod hviezdneho Ronalda? Juventus nemá na výber!

TURÍN - Krízová situácia zapríčinená pandémiou koronavírusu sa citeľne dotkla aj futbalových klubov a výnimkou nie je ani gigant z Turína.
Zdroj: 33956
Zdieľajte:

Podľa talianskeho denníka Il Messagero môže byť dlhoročný taliansky suverén a úradujúci ligový majster donútený k predaju svojej najväčšej klubovej hviezdy Cristiana Ronalda. Podľa Talianov je to jediný spôsob, vďaka ktorému môže Juventus dostatočne znížiť dopad finančných škôd spôsobených koronavírusom.

Aj keď Ronaldo a ďalšie hviezdy Juventusu spolu s trénerom Mauriziom Sarrim súhlasili so znížením platov a Stará dáma po tomto kroku ušetrila až 90 miliónov eur, turínsky gigant si aj tak nebude môcť po návrate do normálu dovoliť portugalskej superstar platiť viac ako 600-tisíc eur týždenne, tak ako tomu je podľa súčasnej platnej zmluvy.

Prečítajte si aj

Dybala o večnom súboji Ronaldo verzus Messi: V Argentíne ťa nenávidíme

Spomínané periodikum uvádza, že práve odpredaj Ronalda by Juventus mohol zachrániť a to za čiastku aspoň 70 miliónov eur, inak by bolo nevyhnutné dlhodobé zníženie jeho platu. Otázkou však zostáva, kto by za takúto sumu bol ochotný nie práve najmladšieho kanoniera z Turína vykúpiť.

Prečítajte si aj

Najlepší futbalista histórie? Čitatelia španielskeho denníka rozhodli!

Podľa španielskeho denníka Marca sú v hre len dve možnosti. Buď návrat na Old Trafford, kde Ronaldo v drese Manchestru United rozbehol naplno svoju fenomenálnu kariéru, alebo prestup do PSG, ktoré má dostatok financií a portugalská superstar by mohla byť vhodnou náhradou za jedného z hviezdnej dvojice Mbappé - Neymar, ktorí by mohli Park princov v budúcnosti opustiť.

Ronaldo je momentálne na rodnej Madeire spolu s mamou Dolores, partnerkou Georginou Rodríguez a štyrmi deťmi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články