Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp zostavil "čierny zoznam". Týchto 6 hráčov má v lete opustiť FC Liverpool

LIVERPOOL - Jürgen Klopp mal zostaviť "čierny zoznam", obsahuje mená šiestich hráčov, ktorí v lete majú opustiť Liverpool
Zdroj: 34601
Zdieľajte:

Jürgen Klopp plánuje letné zmeny v tíme FC Liverpool. Aj napriek výbornej sezóne, v ktorej The Reds suverénne kraľujú v anglickej Premier League.

Podľa Liverpool Echo nemecký kormidelník "červených" zostavil "čierny zoznam" s menami šiestich hráčov, ktorí majú v lete klub z Anfieldu opustiť. Adam Lallana, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Xherdan Shaqiri, Marko Grujič a Harry Wilson majú v lete odísť a vytvoriť tak priestor pre príchod nových posíl.

Lallana a Clyne majú platné kontrakty len do konca aktuálnej sezóny a v lete tak môžu odísť ako voľní hráči. Zvyšné kvarteto má dlhšiu platnosť kontraktov a tak ich bude musieť Liverpool predať.

Prečítajte si aj

Nechať odísť Salaha alebo Maného? Bývalý hráč Liverpoolu v tom má jasno: Veď nevie prihrať ani na pár metrov!

Podľa Liverpool Echo má Klopp určených nielen hráčov, ktorí klub opustia, ale vytypoval si aj nové posily. Do prvého tímu by chcel natrvalo presunúť talentovaných odchovancov Neca Williamsa a Curtisa Jonesa. Na zozname plánovaných posíl, ktorých by chcel kúpiť figurujú štyri mená - Max Clark z holandského Vitesse Arnheim, Todd Cantwell z Norwich City a dvojica Dayot Upamecano a Timo Werner z RB Lipsko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Liverpool Echo

Diskusia

Podobné články