Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nechať odísť Salaha alebo Maného? Bývalý hráč Liverpoolu v tom má jasno: Veď nevie prihrať ani na pár metrov!

LIVERPOOL - Mohamed Salah patrí medzi najlepších hráčov sveta. No bývalý hráč Liverpoolu ho podrobil poriadne tvrdej kritike
Zdroj: 34617
Zdieľajte:

Mohamed Salah a Sadio Mané sú výraznými ťahúňmi tímu FC Liverpool. Obe hviezdy boli spájané s potenciálnym letným prestupom do Realu Madrid. Bývalý hráč The Reds Don Hutchinson, ktorý na Anfield Road strávil štyri sezóny, dostal otázku, koho by predal skôr. Salah či Mané?

„Neakceptoval by som 140 miliónov libier za Maného," vyhlásil Hutchinson pre ESPN.

Salah robí základné veci zle, až je to neuveriteľné

„Sú v rovnakom veku. Mo Salah, ktorého sledujem každý týždeň má udivujúce čísla a to mu nemožno uprieť. Ten chlap robí geniálne veci, ale niektoré základné veci robí tak zle, až je to neuveriteľné," začína Hutchinson svoju kritiku hviezdneho Egypťana.

Prečítajte si aj

Tragédia v Anglicku - zomrel bývalý hráč Aston Villy či Cardiffu Whittingham

„Nedokáže prihrať na pár metrov. Zdá sa, že sa vždy snaží kľučkovať a nasadiť súperovi jasličky bez ohľadu na stranu, z ktorej útočí, či z pravej alebo ľavej. Snaží sa prihrať cez protihráčov."

„Základné veci robí skutočne zle. Napriek tomu sú jeho čísla fantastické a nastrieľal obrovské množstvo gólov v Premier League a Lige majstrov. Takže by som nesúhlasil. Keby som bol Jurgen Klopp, nepredal by som ani jedného."

Výmenu Salaha za Sancha by Hutchinson bral

Ale Hutchinson si predsa len jedného z dvojice Salah - Mané vybral. V tíme by si udržal radšej Senegalčana.

„Nechápte ma zle, ale keby mi niekto za Mo Salaha ponúkol niekoho ako Jadon Sancho, možno by som túto výmenu bral," dodal bývalý hráč Liverpoolu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články