Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tragédia v klube francúzskej Ligue 1: Samovražda po diagnóze Covid-19!

REIMS - Hrozná správa prichádza z tábora tímu francúzskej Ligue 1
Zdroj: 34779
Zdieľajte:

Samovražda po pozitívnej diagnóze

Veľká tragédia sa udiala v klube francúzskej Ligue 1 - Stade de Reims. Klubový doktor Bernard Gonzalez spáchal samovraždu po tom, čo sa dozvedel, že má Covid-19. Informáciu priniesol Le Parisien.

60-ročného lekára si klub uctil na sociálnych sieťach. Po pozitívnom teste bol v izolácii so svojou manželkou. Klub ho opísal ako "muža vedy a literatúry s nevyčerpateľnou zvedavosťou." V klube pracoval 23 rokov.

„Gonzalez bol výborný profesionál, uznávaný a cenený všetkými. Moje myšlienky sú s jeho rodičmi, jeho ženou a jeho rodinou. Stal sa obeťou Covid-19, pretože bol diagnostikovaný pozitívne. Viem, že zanechal list, v ktorom zdôvodňuje svoje rozhodnutie. No jeho obsah ignorujem," vyhlásil Arnaud Robinet, starosta Reims.

Prečítajte si aj

Benzema zotrel bývalého reprezentačného spoluhráča: Giroud ho okamžite umlčal brilantnou odpoveďou!

Sezónu Ligue 1 chcú dohrať za každú cenu

Francúzsko je jednou z najviac postihnutých krajín sveta. V počte potvrdených nakazených je na 5. mieste, šplhá sa k hranici 100 tisíc prípadov. Na koronavírus v krajine "galského kohúta" zomrelo viac ako 8 tisíc ľudí.

Napriek tomu šéf Ligue 1 Bernard Caiazzo chce rozbehnutú sezónu dohrať za každú cenu. „Je nevyhnutné dokončiť sezónu za každú cenu. Aj keby to malo znamenať dohrávanie v júli či auguste," vyjadril sa minulý mesiac pre France Bleu.

„V súčasnosti všetky kluby strácajú okolo 250 miliónov eur za mesiac a nemôžeme hrať, kým sa krivka nezmení. To znamená v júli-auguste, najlepšie v polovici júna."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Le Parisien

Diskusia

Podobné články