Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ani Neymar ich nezachránil: Hviezdy PSG senzačne padli v Parku princov po 16 mesiacoch!

PARÍŽ - Úradujúci francúzsky futbalový majster Paríž St. Germain po 22 zápasoch prišiel o domácu nezdolateľnosť.
Zdroj: 30246
Zdieľajte:

Pred šestnástimi mesiacmi sa podarilo zvíťaziť v Parku Princov Rennes, v stredajšom stretnutí 7. kola sa to podarilo Stade Reims (2:0). PSG utrpel druhú prehru v tomto ligovom ročníku, no udržal si líderskú pozíciu v tabuľke, hoci pred druhým Angers má iba výhodu lepšieho skóre.

Mužstvo trénera Thomasa Tuchela sužuje rozsiahla maródka. Mimo hry boli Edinson Cavani, Kylian Mbappé, Julian Draxler, aj letná posila Mauro Icardi. Pre kartový trest nenastúpil Marco Verratti. "Sme sklamaní, pretože sme prehrali zaslúžene. Nedokázali sme sa dostať do rytmu, súper hral na hranici svojich možností. Je to však moja zodpovednosť, ja som vybral tím, ten nehral dobre, ale po zápase je každý tréner," povedal Nemec pre www.lequipe.fr.

Parížania zažili dvakrát nešťastný večer. Okrem prehry prišli aj o ďalšieho ofenzívneho hráča. Už v 42. minúte musel odísť z ihriska zranený Maxim Choupo-Moting. "Máme v tíme štyroch hrotových útočníkov, no zrazu sme nemali k dispozícii ani jedného. Reims využili prvú šancu a otvorili skóre. Potom sme to mali už ťažké," skonštatoval Tuchel.

Jeho zverenci prišli o päťzápasovú víťaznú šnúru, vrátane minulotýždňového víťazstva v Lige majstrov 2019/2020 nad Realom Madrid 3:0, predtým zdolali domáci Lyon 1:0. "Možno sme cítili aj únavu. Šancu dostali hráči, ktorí až tak často nehrávajú a možno aj to zavážilo. Ja však môjmu tímu verím, tento raz sme skrátka neboli dosť agresívni, robili sme veľa chýb a hrali príliš komplikovane. Niekedy musíte prehrať, aby ste odhalili nedostatky. Napriek všetkému si myslím, že sme schopní zdolať akéhokoľvek súpera," dodal nemecký kormidelník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články