Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Benzema zotrel bývalého reprezentačného spoluhráča: Giroud ho okamžite umlčal brilantnou odpoveďou!

PARÍŽ - Francúzsky futbalista Karim Benzema sa urážlivým spôsobom vyjadril o svojom krajanovi a bývalom spoluhráčovi z národného tímu Olivierovi Giroudovi. Útočník Realu Madrid sám seba nazval formulou 1, kým Giroud je podľa neho iba málo výkonná motokára.
Zdroj: 34753
Zdieľajte:

"Nemôžete porovnávať formulu 1 s motokárou a to som ešte slušný... Ja som formula. On nepredvádza žiadne úžasné výkony, ťaží z hry celého tímu. Je niekto, komu sa jeho štýl páči?," opýtal sa 32-ročný Benzema na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Prečítajte si aj

Dvojnásobný tragický šok zrazil mladíka na kolená: V priebehu mesiaca mu zomreli dve milované osoby

Benzema nastrieľal za Real Madrid takmer 250 gólov a s "bielym baletom" štyrikrát vyhral Ligu majstrov. Giroud na rozdiel od neho dosiahol na klubovej úrovni úspechy len na "domácej" scéne. S Arsenalom Londýn trikrát triumfoval v Pohári FA, štvrtýkrát sa tešil ako hráč Chelsea Londýn. Predtým v sezóne 2011/2012 doviedol Montpellier k senzačnému titulu vo francúzskej Ligue 1. Benzema ale po škandáli spojenom s vydieraním Valbuenu už nenastupuje v reprezentačnom drese Francúzska päť rokov a na hrote ho vystriedal práve Giroud.

33-ročný útočník londýnskej Chelsea na urážlivú poznámku krajana na diaľku okamžite reagoval a to veľmi trefným spôsobom: "Niekto hovorí, že nemožno porovnávať formulu 1 s motokárou. Všetko, čo môžem povedať je to, že som majster sveta, to nie je zlé na motokárového jazdca," odpovedal Giroud.

Ten má lepšiu gólovú bilanciu v národnom tíme, s ktorým vyhral majstrovstvá sveta 2018 v Rusku aj keď sa musel podriadiť defenzívnej taktike mužstva na úkor strieľania gólov. Benzema počas svojho pôsobenia v reprezentácii žiadnu trofej nezískal.

Prečítajte si aj

Holandská legenda s tvrdou kritikou zväzu: Veľké krajiny dostali UEFA pod tlak!
Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články