Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jadon Sancho prestúpi v lete do tohto veľkoklubu! Zlákalo ho magické číslo dresu a dych vyrážajúci plat

DORTMUND - A že pre koronavírusovú krízu odzvonilo horibilným prestupovým čiastkam...
Zdroj: 34772
Zdieľajte:

Jadon Sancho sa v lete stane hráčom anglického Manchester United. Prestup bol "neoficiálne potvrdený", píše britský The Sun s odvolaním sa na svoje zdroje.

Dvadsaťročný mladík s úžasným driblingom patrí medzi najžiadanejších hráčov v Európe vďaka svojim žiarivým výkonom v drese nemeckého tímu Borussia Dortmund.

Cena takmer 100 miliónov libier

Napriek tomu, že sa pre krízu spôsobenú pandémiou koronavírusu neočakávali v lete veľké prestupy, ManUtd má za Sancha poslať do Dortmundu horibilných 95 miliónov libier.

Podľa Indepedent všetky šumy prichádzajúce z Old Traffordu hovoria o tom, že Jadon Sancho už prikývol na letný prestup na červenú stranu Manchesteru.

United sa nepodarilo v januári získať ďalšieho hviezdneho mladíka Erlinga Haalanda, ktorý zakotvil práve v Dortmunde a nadväzuje na výborné výkony z dresu Salzburgu.

Prečítajte si aj

Rana pod pás? Klubom Premier League hrozí hromadná žaloba

Lákadlom sedmička na drese aj parádny plat

Jadona Sancha na Old Trafford malo nalákať magické číslo dresu - 7 a tiež týždenný plat vo výške 400 tisíc libier. Sedmičku na drese, ktorú Sanchovi údajne v Manchesteri United prisľúbili, nosili legendy klubu Best, Cantona, Beckham či Cristiano Ronaldo.

V Manchesteri vládli obavy zo správania anglického mladíka. No zaručil sa za neho kamarát a reprezentačný spoluhráč Marcus Rashford, ktorý o Sanchovi povedal trénerovi Solskjaerovi, že je "slušný a spoľahlivý".

Dych vyráža nielen prestupová suma a plat Jadona Sancha, ale tiež jeho tohtosezónne štatistiky. V 23 bundesligových zápasoch strelil 14 gólov a pridal 16 asistencií. V Nemecku zlomil niekoľko rekordov a do Anglicka sa vráti ako veľká hviezda.

Ostrovy opúšťal v roku 2017 za 8 miliónov libier po tom, čo mu Pep Guardiola nevedel garantovať dostatočný priestor v Manchester City. Sancho má nulový záujem o návrat na Etihad Stadium.

Silný záujem o jeho služby prichádzal tiež z FC Chelsea. Napriek tomu, že mladík vyrastal v Západnom Londýne a bol veľkým fanúšikom Franka Lamparda, súčasného trénera The Blues, preferuje presun do United.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, Independent

Diskusia

Podobné články