Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vzorové stravovanie Ronalda? Ale kdeže, TOTO sme robili v noci pred zápasom v ManUtd, spomína Rooney

LONDÝN - Cristiano Ronaldo je zástancom zdravej stravy. Nie vždy tomu tak bolo. Wayne Rooney spomína na príhodu z ich spoločného pôsobenia v Manchester United.
Zdroj: 34629
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo je vo výbornej forme aj ako 35-ročný. Skvele vyzerá, podáva výborné výkony a jeho fyzické testy vykazujú hodnoty o 10 rokov mladšieho človeka. Vďačí za to tvrdému tréningu aj zdravej strave.

Nie vždy sa však stravoval vzorovo. Wayne Rooney spomína na ich spoločné pôsobenie v Manchester United.

Wayne Rooney prišiel na Old Trafford v roku 2004. 12 mesiacov po tom, ako "červení diabli" získali Cristiana Ronalda zo Sporting Lisabon.

Big Mac pred zápasom

Obaja hviezdni tínedžeri sa okamžite skamarátili. Rooney vozil Ronalda na tréningy aj na zápasy.

Prečítajte si aj

Po.eb sa! Immobile vynadal celebritnému lekárovi, ktorý obvinil Talianov, že koronavírus je zámienkou na ich flákanie

„Keď som prišiel k United, s Cristianom som zvykol chodiť na tréningy aj zápasy. Pamätám si na jednu noc pred zápasom. Zastavili sme sa v McDonalde, pretože chcel Big Mac," prezradil Wayne Roonec pre Times. „Snažil sa pribrať na váhe, pretože bol veľmi tenký," dodal.

Rooney a Ronaldo vytvorili v ManUtd smrtiacu ofenzívnu dvojicu. Spoločne vyhrali Premier League, Ligu majstrov či MS klubov. Rooney po odchode z United hrával v zámorskej MLS a aktuálne pôsobí v Derby County.

Nie najlepšie telo, no dokáže hrať aj trénovať

Ronaldo je známy doslova fanatickou starostlivosťou o seba a svoje telo. Má pravidelne šesť zdravých jedál denne a päťkrát denne si krátko zdriemne.

„Pri štyroch deťoch, neviem ako to do toho zapadá," hovoril na margo toho Rooney.

„Máme tu Ronalda, ktorý vyzerá na milión dolárov, zatiaľčo ja som nikdy nemal najlepšie telo, no dokážem odohrať 90 minút. Dokážem trénovať každý deň. Fyzicky nemám žiadne problémy. Keď ich budem mať, prestanem hrať," dodal anglický útočník, ktorý v októbri oslávi 35. narodeniny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Times

Diskusia

Podobné články