Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 10 hráčov, ktorých by mohol David Beckham získať do svojho nového tímu v MLS

MIAMI - Legendárny David Beckham je jedným zo štyroch spolumajiteľov nového klubu Inter Miami, ktorý v sezóne 2020 vstúpil do MLS. Už dlho sa hovorí o tom, že do mužstva má prísť nejaká hviezda. Zatiaľ v ňom nie je žiadne v Európe preslávené meno. Čoskoro sa to ale napraví. Aké sú potenciálne ciele mužstva z Floridy?
Zdroj: 20303
Zdieľajte:

Luka Modrič (Real Madrid)

Chorvátsky vicemajster sveta z roku 2018 pôsobí v Reale Madrid od roku 2012, kedy prišiel z Tottenhamu. Za ten čas sa zaradil medzi najlepších hráčov sveta a vyhral aj Zlatú loptu, ale vek nezastavíme. Modrič má už 34 a zmluvu do roku 2021, ktorú dodrží, no potom môže zo Santiago Bernábeu odísť zadarmo.

David Silva (Manchester City)

Momentálne najreálnejšia posila pre Miami. Po sezóne 2019/20 mu s Manchestrom City končí zmluva, ktorá predĺžená nebude. Odíde teda zadarmo. Hovorilo sa aj o záujme Interu Miláno či Valencie, kde vyrastal, no Silva je podľa vlastných slov naklonený prestupu do MLS. Floridský tím by bol ideálny riešením.

Prečítajte si aj

VIDEO Higuain je na odchode z Európy: Jeho nové pôsobisko vás prekvapí!

James Rodríguez (Real Madrid)

Momentálne asi najmenej reálna možnosť. O Jamesovi sa špekulovalo ešte v čase, kedy hosťoval v Bayerne Mníchov a nevedelo sa, ako sa k jeho situácii postaví Real Madrid. Momentálne je zo Santiago Bernábeu na odchode, lenže záujemcovia sú hlavne z Premier League. Každopádne, o niekoľko rokov by mohol byť k prestupu do Miami otvorený.

Radamel Falcao (Galatasaray SK)

Kolumbijčan v posledných rokoch nenadväzuje na svoju zašlú slávu z čias, kedy hrával za FC Porto či Atlético Madrid. Falcao nikdy nenaplnil povesť obávaného zakončovateľa v TOP klube. Z osobného hľadiska mu príliš nevyšli pôsobenia v Manchestri United či Chelsea. V Galatasarayi síce strieľa góly, ale turecká liga je často označovaná za takú, kde chodia hráči dohrať alebo zarobiť si.

Theo Walcott (Everton FC)

Kedysi sa o ňom hovorilo ako o novej legende anglického futbalu. Jeho rozlet zastavili aj zranenia, v Arsenale nikdy nebol tou hviezdou, akou mal byť. Jeho rýchlosť pritom trhala rekordy. Od roku 2018 je v Evertone, kde musí bojovať o miesto v zostave. Walcott má už 31 rokov, čiže pomaly by sa mohol poobzerať aj po možnosti akou je MLS.

Gary Cahill (Crystal Palace)

Minulé leto sa veľa hovorilo o tom, kde nakoniec skončí. Ešte pred nedávnom veľká opora Chelsea má svoje roky, preto sa zadarmo porúčala inam. Cahill si vybral Crystal Palace, kde predvádzal do prerušenia Premier League naozaj skvelé výkony. Celú kariéru však odohral v Anglicku. Aj preto by sa momentálne 34-ročnému stopérovi nikto nečudoval, ak by si vybral slnečné Miami.

Prečítajte si aj

VIDEO Najlepší Slovák a bývalý hráč Barcelony má ponuky z celej Európy, svoju ligu už prerástol

Edinson Cavani (PSG)

Uruguajský útočník už stráca svoje čaro, ktoré ho z materského Danubia dostalo cez Palermo k najlepším rokom kariéry v Neapole a odtiaľ do PSG. Zmluva s francúzskym gigantom mu končí po sezóne 2019/20 a takmer určite odíde zadarmo. Záujemcov má rozhodne veľa. Nielen v Európe, ale aj v zámorí. Cavaniho chce okrem Interu Miami napríklad i Boca Juniors.

Willian (Chelsea)

Aj brazílsky krídelník by mať po tejto sezóne odísť zadarmo, aj keď to ešte nie je úplne tak isté, ako pri jeho spoluhráčovi z Chelsea - Pedrovi. Williana vábi napríklad José Mourinho do Tottenhamu. Je zrejmé, že onedlho už 32-ročný hráč má ešte v Európy rok či dva čo ponúknuť, ale zaujímavá môže byť aj možnosť od Miami.

Marcelo (Real Madrid)

Krajný obranca je ikonou Realu Madrid, kde pôsobí od roku 2007 a bol pri všetkých úspechoch v posledných rokoch. Neodmysliteľná súčasť ľavej strany defenzívy "Los Blancos" má už ale tiež svoje roky a v tíme silnú konkurenciu v podobe Ferlanda Mendyho. Marcelo je preto spájaný s odchodom. Výrazne ho chce Juventus, avšak záujem prichádza aj od niekoľkých klubov MLS. Miami by bolo v prípade odchodu za "veľkú mláku" tou najlepšou voľbou.

Joe Hart (Burnley FC)

Z jednotky Albionu postupom rokov stratil miesto v Burnley, ktoré patrí do stredu tabuľky Premier League. Svojho času bol oporou Manchestru City, s ktorým vyhral tituly v rokoch 2012 a 2014. Neskôr hosťoval v Turíne aj West Hame a od roku 2018 je súčasťou spomínaného Burnley, kde odchytal iba 19 ligových stretnutí. Zdá sa, že v Európe už jeho čas uplynul.

Prečítajte si aj

VIDEO Čakajú nás veľké prekvapenia na prestupovom trhu? Everton chce dve hviezdy Realu Madrid!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články