Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Čakajú nás veľké prekvapenia na prestupovom trhu? Everton chce dve hviezdy Realu Madrid!

LIVERPOOL - Anglický Everton by sa mohol postarať o veľký rozruch na letnom prestupovom trhu. Chce totiž hneď dve hviezdy Realu Madrid.
Zdroj: 24980
Zdieľajte:

Majiteľ "Toffees" Farhad Moshiri verí, že do klubu toto leto pribudnú kolumbijský záložník James Rodríguez a waleský krídelník Gareth Bale. Kľúčom k obom má byť súčasný tréner Evertonu a bývalý lodivod Realu Madrid - Carlo Ancelotti.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezda Barcelony je na roztrhanie: Chcú ju získať tri slávne kluby z Premier League

Taliansky stratég sa pozná s obomi hráčmi. Jamesa viedol jeden rok, Balea hneď dva. Spoločne s Walesanom sa tešili napríklad z triumfu v Lige majstrov v roku 2014. James prišiel až po tomto úspechu a následných MS v Brazílii za 70 miliónov z AS Monaco.

Spomínané duo futbalistov je v Reale Madrid na "odstrel" a sú na vrchole zoznamu hráčov, ktorí majú v lete Santiago Bernábeu opustiť. Dokopy má byť týchto mien minimálne dvanásť. Každopádne, o Jamesa sa zaujímajú aj Arsenal, Wolves, Atlético Madrid či Neapol. Bale je tiež spájaný s Premier League, záujem z Číny momentálne nie je reálny.

Prečítajte si aj

Namiesto futbalu armáda: Hviezda Premier League si ide splniť povinnosti voči vlasti

Otázna ešte ostáva prestupová cena hráčov a ich plat. Everton by si teoreticky nemusel dovoliť oboch naraz. Za Jamesa navyše Real požaduje skoro 80 miliónov eur. Cena Balea je nejasná. Z Madridu už dokonca prišli správy, že aby sa ho zbavili, tak "Los Blancos" ho pokojne nechajú odísť aj zadarmo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-espana.net

Diskusia

Podobné články