Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid plánuje v lete čistky. Títo štyria hráči majú v klube skončiť

MADRID - Podľa španielskeho AS sa budú v lete v Reale diať čistky. Skončiť by mali títo štyria hráči
Zdroj: 34732
Zdieľajte:

Nie je isté, či sa futbalová sezóna dohrá. A ak áno, tak kedy. Nie je isté ani či sa letné transferové okno otvorí v plánovanom termíne. Dôvodom je zúriaca pandémia koronavírusu.

Kvarteto na odchode

Bez ohľadu na to plánuje Real Madrid letné čistky. Podľa španielskeho AS by v lete mohli "biely balet" opustiť v prípade správnej ponuky Gareth Bale, James Rodriguez, Lucas Vázquez a Mariano.

Budúcnosť štvorice Nacho, Marcelo, Luka Modrič a Brahim zostáva visieť vo vzduchu. Prví traja dali klubu veľa a podľa AS sa manažment bude snažiť s nimi sedieť a nájsť dohodu pred možnosťou odchodu. S Brahimom sa bude vedenie Realu snažiť dohodnúť na hosťovaní, na čo tlačí klub už posledné dve prestupové obdobia.

Prečítajte si aj

Real Madrid zabezpečil lietadlo so zdravotníckym materiálom

Záujem o Haalanda či Pogbu

Zidane ráta s letnými príchodmi Achrafa a Odegaarda. "Biely balet" chce okrem toho posilniť na poste stredného záložníka. Fabián je uprednostňovanou voľbou vedenia klubu. Zidane si však stále trvá na krajanovi Pogbovi, o ktorého mal záujem už vlani v lete. Real plánuje tiež získať novú "deviatku", interes javí o Erlinga Haalanda, ktorý vyletel v tejto sezóne ako kométa.

Aby mohol niekto nový prísť, musí sa v nabitom kádri Realu uvoľniť miesto. A preto bude musieť "biely balet" niekoľkých hráčov nechať odísť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: en.as.com

Diskusia

Podobné články