Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dajte mu pokoj, naša matka bojuje s rakovinou! Odkazuje brat hviezdy Juventusu

TURÍN - Na hlavu hviezdy Juventusu padajú tvrdé obvinenia, že v čase pandémie odišiel z Talianska domov. Jeho brat posiela jasný odkaz
Zdroj: 27125
Zdieľajte:

V Taliansku je katastrofálna situácia ohľadom pandémie koronavírusu. Gonzalo Higuaín, hviezda tímu Juventus Turín, napriek tomu opustil krajinu, aby mohol byť s chorou matkou v Južnej Amerike. Kvôli tomu sa na jeho adresu spustila vlna kritiky.

Jeho brat Nicola Higuaín vyzval médiá, aby sa držali bokom od ich rodinných záležitostí, pretože ich matka bojuje s rakovinou. Práve z tohto dôvodu Argentínčan opustil Taliansko, aby v najťažšom životnom boji stál po boku svojej matky.

Gonzalo Higuaín sa dostal na titulky médií po tom, čo opustil krajinu sedem dní od vyhlásenia povinnej 14-dňovej karantény.

Prečítajte si aj

Cristiana Ronalda TOTO nepoteší! Doplatí na koronavírus najviac spomedzi všetkých?

Gonzala Higuaína bráni jeho brat Nicola

Jeho brat Nicola sa rozhodol zastať brata a na sociálnej sieti Facebook napísal:

„Naša matka, rovnako ako mnoho iných ľudí na svete, bojuje s chorobou zvanou rakovina. Títo ľudia sa samozrejme nestarajú o zdravie mojej matky, starajú sa jedine o to, aby zmienili magické slovo Higuaín, tak tento biznis funguje. Je zrejmé, komu túto správu smerujem, nerád by som zovšeobecňoval. Môj brat Gonzalo odcestoval s povolením klubu a certifikátom, ktorý dokazoval, že je negatívny na Covid-19."

„Rovnako ako každý iný argentínsky občan v tejto krajine vykonáva karanténne opatrenia požadované naším prezidentom. Higuaín neušiel, okej? Ten dôvod je, že chcel byť s našou matkou počas nepríjemnej situácie. Prosím nepoužívajte magické slovo v tento delikátny rodinný moment. Radšej venujte svoje úsilie dôležitejším veciam. Ďakujem," napísal Nicola Higuaín na Facebook.

Miralem Pjanic dostal možnosť odcestovať do Luxemburska, Sami Khedira do Nemecka a Cristiano Ronaldo na rodnú Madeiru, kde navštívil svoju matku, ktorá sa zotavovala po mozgovej príhode.

Hviezdny Paulo Dybala v sobotu informoval na sociálnej sieti, že bol aj s priateľkou pozitívne testovaný na Covid-19, no nemajú žiadne symptómy ochorenia. Dybala sa stal tretím hráčom Juventusu, ktorý sa infikoval koronavírusom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook Nicola Higuaín

Diskusia

Podobné články