Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dvaja hráči Juventusu ostali mimo zostavy, jeden z nich je nahnevaný a podráždený

TURÍN - Chorvátsky futbalový útočník Mario Mandžukič sa nezmestil na súpisku Juventusu Turín pre nový ročník Ligy majstrov. Kouč "starej dámy" Maurizio Sarri medzi zakončovateľmi uprednostnil Gonzala Higuaina, ktorý sa gólovo presadil v 2. kole talianskej Serie A proti Neapolu a má za sebou vydarenú prípravu.
Zdroj: 29424
Zdieľajte:

Okrem Mandžukiča sa na súpisku pre LM nevošiel ani nemecký stredopoliar Emre Can. Ten od svojho príchodu z anglického Liverpoolu nenaplnil potenciál a klub na jeho miesto priviedol Adriena Rabiota. Oboch hráčov sa vedenie talianskeho šampióna neúspešne snažilo počas letného prestupového obdobia predať. Informáciu priniesol portál goal.com.

Prečítajte si aj

Na snímke šéf ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a vpravo futbalista ŠK Slovan Bratislava Joeri De Kamps.VIDEO Ivan Kmotrík mladší je vinný za hajlovanie: Aký trest mu vymerali?

Emreho Cana informácia o vynechaní z kádra nemilo prekvapila. "Bolo pre mňa mimoriadne šokujúcim zistením, že si nezahrám v Lige majstrov. Počas uplynulého týždňa mi totiž hovorili niečo iné. V klube som zostával aj preto, že som mal šancu zahrať si Ligu majstrov," citovala nemeckého reprezentanta agentúra DPA. Canovi počas týždňa telefonoval nový tréner Juventusu Maurizio Sarri a informoval ho o nezaradení na súpisku, pričom neuviedol žiaden dôvod. "To ma podráždilo a nahnevalo," priznal 25-ročný stredopoliar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články