Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Koronavírus zabil bývalého šéfa Realu Madrid! Nakazená je aj talianska TOP futbalová legenda so synom

MADRID - Pandémia koronavírusu si nevyberá.
Rewh rewihr weuir hweir.
Zdroj: TASR - archív
Zdieľajte:

Smutné správy prichádzajú zo Španielska. Lorenzo Sanz, bývalý prezident klubu Real Madrid, v sobotu zomrel pár dní po tom, čo bol hospitalizovaný s koronavírusom vo vážnom stave.

76-ročný Sanz stál na čele "bieleho baletu" v rokoch 1995 až 2000. Počas jeho pôsobenia Real Madrid dvakrát vyhral Ligu majstrov. V rokoch 2006 až 2010 bol majiteľom klubu FC Malaga.

Prečítajte si aj

Šírenie koronavírusu v Taliansku mohol urýchliť zápas Ligy majstrov, tvrdí imunológ

Nakazený aj Maldini so synom

Pandémia koronavírusu si nevyberá. Nakazená je aj obrovská talianska futbalová legenda a bývalý kapitán AC Miláno Paolo Maldini. Pozitívny test mal aj jeho syn Daniel. Informáciu priniesol oficiálny klubový web AC Miláno.

„Technický riaditeľ klubu Maldini sa dozvedel o kontakte s osobou, ktorá mala následne pozitívny test na koronavírus, a sám začal prejavovať symptómy ochorenia. Včera podstúpil test, ktorého výsledok bol pozitívny. Jeho syn Daniel, útočník mládežníckeho tímu AC, ktorý nedávno trénoval s A-mužstvom, mal taktiež pozitívny nález. Obaja sú v poriadku a už absolvovali dvojtýždňovú karanténu. Teraz zostanú v izolácii až do klinického zotavenia," uvádza sa v správe na webe Rossoneri.

Pandémia koronavírusu si vyžiadala už viac ako 13 tisíc ľudských životov. Po celom svete je už viac ako 300 tisíc potvrdených prípadov. Taliansko je spomedzi všetkých krajín na tom najhoršie, práve v tejto krajine bolo zaznamenaných najviac úmrtí - 4 825. Viac ako 50 tisíc potvrdených prípadov nákazy evidujú v Taliansku. Ide o najviac postihnutú európsku krajinu.

Španielsko je v počte potvrdených nakazených na druhej priečke spomedzi európskych krajín. Dostalo sa cez hranicu 25 tisíc. Počet úmrtí v Španielsku na koronavírus je 1 381.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: acmilan.com

Diskusia

Podobné články