Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Diktatúra ako v Severnej Kórei! Prepustený Boban opäť prehovoril o pomeroch v AC Miláno

MILÁNO - Telenovela zo San Sira pokračuje. Zvonimir Boban vracia úder!
Zdroj: 34567
Zdieľajte:

Bývalý športový riaditeľ klubu AC Miláno Zvonimir Boban po nedávnom prepustení prirovnal chaotickú situáciu na San Sire k diktatúre v Severnej Kórei.

Generálny riaditeľ Rossoneri Ivan Gazidis sa údajne až príliš miešal do športových kompetencií Bobana a klubovej legendy Paolovi Maldinimu.

Bobana rozčúlili akcie Gazidisa, ktorý sa poza chrbát jeho aj Maldiniho snažil priviesť Ralfa Rangnicka do Milána. Chcel z neho spraviť manažéra "anglického typu", ktorý by rozhodoval nielen o taktike na ihrisku, ale aj o prestupoch. Svoje názory na celú situáciu nedávno prezentoval bez servítky v Gazzetta dello Sport.

Prečítajte si aj

Katastrofický scenár načrtol šéf talianskeho futbalu: Ak sa stane TOTO, zastavíme celú sezónu Serie A!

Diktatúra ako v Severnej Kórei

Odvetou na tieto vyjadrenia bola výpoveď pre Bobana. „Nevedel som, že sme boli v diktatúre ako v Severnej Kórei," reagoval Chorvát pre Il Giornale. „Môj rozhovor s Gazzettou bol právne bezchybný a prišiel až po mnohých otázkach a požiadavkách na interné objasnenie, ktoré boli nezodpovedané."

Trojročná zmluva Bobana bola ukončená len po deviatich mesiacoch. Zvonimir Boban má v pláne súdiť sa za neoprávnené prepustenie.

„V decembri uzavreli dohodu s Rangnickom. Môžem mu zaželať všetko šťastie sveta, ale Gazidis mi mal o tom povedať. Zaslúžil som si byť o tejto iniciatíve informovaný," dodal Boban.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Il Giornale

Diskusia

Podobné články