Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovan si vyberá nového trénera: Tieto mená sú v hre

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sú bez trénerov. Po hanebnom vypadnutí v osemfinále Ligy majstrov v klube skončili Martin Ševela i Ivan Vrabec.
Zdroj: 15674
Zdieľajte:

Slovan sa obzerá po nástupcoch spomínanej dvojice. V podvečernom rádiožurnále RTVS zazneli dve mená, ktoré už v minulosti belasých viedli. Ide o Vladimíra Weissa a Karola Jarolíma. Generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. v súvislosti s angažovaním trénera uviedol: "Zatiaľ sme sa ešte nerozhodli. Táto téma bude aktuálna v priebehu najbližších dní. Potom sa rozhodneme."

Prečítajte si aj

VIDEO Horúca novinka zo Slovana: Martin Ševela dostal padáka, pykať budú aj hráči!

Vladimír Weiss je 54-ročný rodák z Bratislavy. ŠK Slovan trénoval v sezóne 2011/12. Predtým štyri roky sedel na lavičke reprezentácie. Následne sa presunul do kazašského Kairatu a v posledných rokoch koučoval Gruzínsko.

Prečítajte si aj

VIDEO Hráči, ktorí vzali na seba zodpovednosť, neuspeli. Je to obrovské sklamanie, hovorí smutný Ševela

Karel Jarolím pôsobil v roli hlavného trénera Slovana rok pred Weissom, teda v ročníku 2010/11. Potom si vyskúšal netradičný angažmán v Saudskej Arábii, keď viedol mužstvo Al Ahli. Od roku 2014 - 2016 trénoval Mladú Boleslav. V júli 2016 sa stal trénerom Česka, keď nahradila Pavla Vrbu. Pri národnom tíme vydržal do 11. októbra 2018.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RTVS

Diskusia

Podobné články