Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hráči, ktorí vzali na seba zodpovednosť, neuspeli. Je to obrovské sklamanie, hovorí smutný Ševela

NIKŠIČ - Ostali im oči pre plač. Futbalisti Slovana Bratislava zlyhali aj v odvete na pôde Nikšiču, s ktorým prehrali 2:1 po penaltách a lúčia sa s Ligou majstrov.
Zdroj: 26483
Zdieľajte:

Úradujúci slovenský majster vyhorel na celej čiare. Akýmsi zlým znamením bol už prvý súboj v hlavnom meste, keď Slovan dovolil protivníkovi vyrovnať v absolútnom závere stretnutia. Do odvety išli zverenci Martina Ševelu odhodlaní urobiť pre postup do štvrťfinále maximum.

Pozrite si aj

VIDEO Dominik Greif naložil spoluhráčom: Toto je už veľa aj na primitívov!

Ostalo len pri želaní. Sutjeska Nikšič opäť ukázala obrovskú súdržnosť a znovu sa jej podarilo zaskočiť "belasých" gólom v nadstavenom čase. V predĺžení góly nepadali a rozuzlenie priniesol penaltový rozstrel, v ktorom bol úspešnejší čiernohorský súper. „Je to veľké sklamanie, pretože sme chceli postúpiť ďalej. Ale môžeme si za to výhradne my sami. Strata koncentrácie v posledných chvíľach zápasu nás stála postup ďalej. V prvom polčase sme si vytvorili šance, do druhého dejstva sme chceli vstúpiť aktívne, čo sa nám aj podarilo a otvorili sme skóre. Následne sme ešte trafili žrď. Situácie ako tie v posledných sekundách sú aj o individuálnej zodpovednosti, v takých chvíľach je potrebná maximálna koncentrácia, nesmie sa stať, že hráč takto skóruje. V predĺžení to už bolo také taktické, mali sme nejaké náznaky protiútokov, ale neriešili sme ich dobre," vrátil sa k nešťastnému zápasu v Čiernej Hore kouč Slovana Martin Ševela, v hodnotení pre oficiálnu stránku klubu.

Prečítajte si aj

VIDEO Šok v Lige majstrov: Po ďalšej dráme Sutjeska Nikšič vyradila Slovan!

Taktiež sa vyjadril aj k penaltám, ktoré jeho hráči nezvládli. Ktovie, ako by sa súboj skončil, ak by kanonier Andraž Šporar svoj kop bezpečne premenil. Brankár mu však jeho zámer vystihol a zaplnený štadión mohol spoločne s hráčmi oslavovať postup do ďalšieho kola. "Hovorí sa, že penalty sú lotéria, ale domáci ich kopali naozaj dobre, kým naši hráči, ktorí vzali zodpovednosť, neboli úspešní. Sme veľmi sklamaní,“ dodal pre skslovan.com Ševela.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články